Aika helppo kysymys, vastaus; antaa ne eteenpäin jollekin. Helpommin sanottu kuin tehty, ainakin minulle. Olen hamsteri. Kaikki on pakko saada, mistään ei voi luopua. Joskus, todella harvoin saattaa kuitenkin käydä niin, että suostun luopumaan jostain tuunausjutusta, josta itse en niinkään pidä… Mutta kyllä se ahdistaa.

Onneksi omistan monta kalenteria! Tämän hetkinen maaginen luku taitaa olla kuusi. Käytän jokaista, mutta tietenkin murusillani on paremmuusjärjestys. Tämä tarkoittaa sitä, että häntäpäässä olevat kalenterini ovat niitä ns. koekalentereita, kalentereita, joihin läiskin ne tuunausjutut, jotka eivät salpaa henkeäni ihanuudellaan, mutta joista ei oikein viitsi/halua luopuakaan.

Kalentereihin on toisaalta kivaa kokeilla uusia ideoita ja erilaisia tyylejä, joista ei itse niinkään välitä. Useimmiten joku saattaakin alkaa miellyttää silmää, ja saan ns. huonommat tarvikkeeni sittenkin hyötykäyttöön. Silloin tällöin tulee kuitenkin ”pakko luopua kaikesta materiasta” -olo, ja silloin saavat tyhmät tuunaustarvikkeet kenkää. Eli lähetän ne eteenpäin. Toisen roska on toisen aarre.

Miten sinä hyötykäytät tuunausjuttuja, joista et pidä?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

2 comments on “Miten hyödyntää niitä tuunaustarvikkeita tuunauksessa, joista ei pidä?”

  1. Pakko kysyä aiheeseen liittymätön kysymys, mutta mitkä kannet sulla on tossa HP:ssä ja mistä oot ne hankkinut? 🙂

    • Ne on HP:n omat kannet, siinä päiväämättömässä 12 month box kit- paketissa olevassa kalenterissa. Nyt en tiedä saako just noita kansia enää, oli vaihtunut valikoima 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *