Sain kuulla kalentereiden koristelusta ja teippailusta kalenterimanian Miralta ja olin ihan ymmälläni, että mitä se semmoinen touhu on.
Liityin Kalenterimanian Facebook-ryhmään ja aloin ymmärtämään mitä kaikkea ihanaa sitä voikaan luoda tarroilla, teipeillä ja vaikka vain lehtileikkeillä. Inspiroiduin selaillessani kansioiden ihania kuvia ja päädyin ostamaan itselleni Heidi Swappin plannerin. Käytin sitä joitakin kuukausia kunnes tajusin intoni lopahtaneen, mistä se johtui….
No siitä, että en voinut tehdä aukeamista tarpeeksi erilaisia ja oman näköisiä. Halusin siis lähteä tekemään kokonaan omaa kalenteria.
Hihkuin ilosta kun postista tupsahti tilaamani Nuuna ja saisin vihdoinkin luoda jotakin ihan omaa ilman rajoja.


Rakastuin heti ja huomasin osaavani jopa piirtää, bujoilu innostaa luomaan ja keksimään koko ajan uutta ja kokeilemaan uusia juttuja.

Ei ole kahta samanlaista viikkoa tai kahta samanlaista kuukautta, siksi rakastan bujoilua.


Bujoilusta voit lukea lisää aikaisemmista postauksista

Ajaston Planner bujona

Bujoilua Traveler’s Notebookissa

Minun kalenterini, minun tyylini

Mini-bujo

Uusi harrastus vei mennessään

Ensiaskeleita bujoiluun

Kalenterimanialaisen bujo 

 

Jos mieluummin katsot videoita, löytyy niitä Kalenterimanian YouTubesta

Jäsenvideo Katrilta

Bullet Journal flip through

Jäsenvideo Taijalta

1 comment on “Oman jutun löytäminen”

  1. Oi, Nuuna on ihana!

    Minullahan bujoilu lähti siten liikkeelle, että vähän hetken mielijohteesta kävin kaupassa ja ostin tarvikkeita bujoilua ajatellen. Kaksi ekaa bujoa tuli tuhottua väärällä metodilla tehtynä, mutta sitten. SITTEN. Rakastuin. Nuuna tuntuu tällä hetkellä ihan omalta jutulta, ja olen itsekin huomannut luovuuden kukoistavan ihan eri tavalla. 🙂 Piirtämistaidoista en mene vannomaan, mutta ainakin käsiala on siistiytynyt.

    Sinulla on kyllä todella kauniita kuukausisivuja ja viikkoaukeamia omassa BuJossasi. Jään siis seuraamaan Bujo-taivaltasi.

    Terkuin
    Hallitun Kaaoksen Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *