Hellurei! Tänään luvassa plan with me postausta. Ryhmässä puhutaan aika ajoin paljonkin siitä, että voiko kalenteriaan tuunailla, jos ei ole varaa laittaa siihen miljoonia. Ja vastaushan on että kyllä voi ♥ ! Päätin haastaa itseni näyttämään, että kuinka monipuolisenkin aukeaman saa toteutettua ilman yhtäkään itse rahalla ostettua tarra-arkkia tai teippirullaa.

Tuunattavakseni valitsin kalenteririvistöstäni Happy Plannerini. Kasasin kalenterin kanssa eräänä vapaa-päiväni aamuna olohuoneenpöydälle erilaisia tähän tuunaukseen sopivia materiaaleja ja mukillisen kahvia. Sekä Pikatchun pitämään itselleni seuraa. 😉 Tarvikkeistona minulta löytyi edestäni lopulta nämä kaikki asiat;

 • Sakset
 • Jämät kaksipuoliteippirullasta
 • Lidlin musta geelikynä, säätöpakkauksesta
 • Priman edullinen planner glue pen
 • Washisampleja, jotka ovat erilaisissa vaihdoissa saatuja, tai kalenteria tuunaavilta kavereilta pyöriteltyjä
 • Pari saatua journaling-korttia
 • Nippu erilaisia itse tulostettuja ilmaisia kalenteritarroiksi tarkoitettuja tulosteita (Pinterest!)
 • Miehen veljenpojan Happy Meal-aterian laatikosta leikattu sateenkaari
 • Vanhan kirjan sivuja
 • Kulma saadun kirjeen kuoresta, jossa oli kivat postimerkit
 • Yhteishyvä-lehti
 • Jonkin ostoksen pakkausmateriaalina tullutta käärepaperia

Ensimmäiseksi revin lehdestä pari riekaletta joissa näkyy viljapeltoa. Vanhoista kirjan sivuista päätyi myös osa repimisen ja saksimisen kohteeksi. Näistä syntyi pohja aukeamalle.

Pohjan päälle sitten lisäilin kaikennäköistä! Washisampleista päätyi 4 erilaista teippiä eri kohtiin aukeamaa, sekä parikin itse tulostettua kuvaa quoteilla. Vasempaan ylänurkkaan päätyi lisäksi vielä pieni suikale vanhaa kirjan sivua, ja seurakseen se sai pari postimerkkiä jotka leikkasin irti kuorestaan ja liimasin paikalleen. ”Die cutseina” käytin pikaruokaboksista saksittua sateenkaarta, sekä kultafolioitua ananasta jonka leikkasin irti kortista.

Uusi liite!-koriste on leikelty vanhasta käärepaperista. Monista kääre- ja lahjapapereista muutenkin saa hienoja koristuksia kalenteriin, jos jaksaa leikellä!

Ne merkinnät, jotka jo tälle viikolle olivat tiedossa, kirjoittelin Lidlin mustekynällä. Tuli ihan hauskan näköistä kun kirjoitti koristeluiden päällekkin!

Tätä aukeamaa oli todella hauska tehdä! Tuntui, että oma luovuuskin pääsi erilailla käyttöön kuin valmiiden tarrojen kanssa. (Vaikka rakkauteni tarroihin ei kyllä hälvennyt pois pätkääkään.) Mukavaa vaihtelua! *Tästä* postauksesta löytyy muuten lisää hyviä vinkkejä kierrätysmateriaalien käyttöön ja penniävenyttäen koristeluun!

 

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *