Olen pitkään miettinyt miten saisin esimerkiksi tyttäreni vaalitut möläytykset ja hassut lausahdukset jotenkin ns järkevästi mukaan kalenteriini. Aluksi mietin niiden kirjaamista ihan päiväkohtaisesti ylös, mutta nyt kun käytän personal-kokoista kalenteria on se käytännössä aika mahdotonta. Ihan jo senkin takia että olen ”runsaskätinen” koristelija. Onneksi tajusin että eihän kaikkea tarvitse suoraan sivulle lätätä, vaan voin ottaa käyttööni Sannan aiemmin mainitseman ”tip in”-tyylin. Tämä tarkoittaa siis lippulappujen yms lisäämistä kalenterin (yleensä traveler`s notebookin) väliin teipillä tai liimalla.

Rakas Happy Planner minini on ollut nyt käytössä muutaman viikon, mutta nyt jo sen väliin on ehtinyt kertyä muutamia project life-kortteja ja esimerkiksi Leimailutaivas ja Helmiplaneetta® -messujen rannekkeen teippasin kyseisen viikon kohdalle. Tip in-tekniikka on simppeli tapa kerätä muistoja talteen ja itse pidän tästä enemmän kuin korttien yms rei`ittämisestä tai siitä että kaikki olisi klemmareilla kiinni.

Tip in mahdollistaa myös sen, että kortit tai lippulaput voi kiinnittää mihin tahansa sivulle. Sillä pystyy tavallaan tasapainottamaan kalenteria myös, jos siis tuntuu siltä että kalenteri on selkeästi ”paksumpi” jostain tietystä kohdasta. Tulevaisuudessa minun olisi tarkoitus tällä tekniikalla suunnitella esimerkiksi joululahjalistat ja esimerkiksi tapahtumien to do:t on helppo listata näin.

Millaisia muistoja tai lippulappusia te kannatte kalenterinne mukana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *