Taitopuoti Paperinauha järjesti Kalenterimaniassa taannoin FB-arvonnan, joka oli täynnä ihanuuksia kalenteriharrastajille.

Olen skeptinen arvontoihin osallistuja, ”En mä kuitenkaan voita ”, mutta nyt osallistuminen todella kannatti. Pitkän työviikon aikana olikin voitto osunut kohdalle enkä edes ehtinyt huutaa ja hehkuttaa ryhmässä, saati jälkikäteen enää kehdannut. Tässä kuitenkin mahdollisuus siihen ”Wohooooooooo”!!! =D

Lupasin koota blogipostauksen voitosta, jotta te kaikki ihanat pääsette myös ihastelemaan arvontavoiton sisältöä. <3

Paketti sisälsi tuotteet:

  • Vicki Boutin Clipsejä
  • Vicki Boutin Post It-lappuja
  • Carpe Diemin Washiteipin
  • Prima Marketing Planner liimakynän
  • Prima Marketing Kalenterikorun
  • Technique Tuesday Leimasetin
  • Ephemera Die Cut-setin (33kpl)
  • Heidi Swapp Kalenteritarroja

Tuhannet kiitokset Paperinauhan Päiville aivan mahtavasta palkinnosta!

 

Tässä kirjoittaessa päätin tehdä viikkoaukeaman A5 kokoiseen Carpe Diemiini palkintotuotteita käyttäen ja tällainen siitä tuli. Koitin hillitä itseäni =D

Carpe Diemin washiteipit eivät pettäneet taaskaan, pidän niiden laadusta. Priman glue pen yllätti minut positiivisesti, tulen varmasti jatkossa ostamaan sitä askarteluihini.

Die Cutsit kuuluvat heikkouksiini kuten tarratkin, Heidi Swapp <3

Post It-laput ovat kivoja ja tässä paketissa on hyvin monen kokoisia, niin kuin on kalentereita ja muistettavia asioita.

Clipsejä opettelen vielä käyttämään, mutta nyt niitäkin on.

Leimasetti oli enemmän kuin toivottu. Olen miettinyt, miten voisin jatkossa merkata lasten hoito- ja harrastusajat, juurikin leimaamalla.

Ja kuka nyt ei tykkäisi koruista, varsinkaan kiiltävistä ja musta on värini.

”Pukeudun mustaan, kunnes löydän jotain tummempaa”!

Kaikkia on nyt testattu ja en voi kuin suositella =D tästä alkoi taas inspiraatio! Ongelmaksi tulee vain se, että tämän vuoden kalenterinsivut alkavat jo loppua, heh!

Ihania hetkiä kaikille kalentereiden parissa, lämpöisää syksyä ja ihailkaa syksyn kauniita värejä. Rakkautta kaikille ihanille Kalenterimanialaisille <3

#maniaperhe

 

Pus Mus

-Tia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *