Olen saanut nyt tovin tutustua rauhassa pari kuukautta sitten vastaanottamaani My Planneriin, joka minulle kotiutui Donno.fi kautta sponsoroituna. Tämä postaus on yhteistyöpostaus saamistani tuotteista. Donnon valikoimaan kuuluu ihan hurjasti kivoja askartelutuotteita, ja My Planner -tavaroiden myötä myös kalenterituunaajalle aarteita. Ihan huippua! Omasta paketistani löytyi älyttömän kaunis, kokonaan hopeinen ihanuus. Unboxing-videon löydät Kalenterimanian Facebook-ryhmästä!

Saamani kalenteri on A5-kokoa, kuten muutkin My Planner -kannet, ja äärimmäisen hankala valokuvattava. Hehkuvan hopeinen pinta heijastaa älyttömän herkästi ja ylläolevasta kuvasta pystyy hyvin hahmottamaan kameran takana heiluneen kalenterimaanikon, vaikka yritin ties mitä jippoja. Sanomattakin selvää, että kansien kiiltävä pinta lämmittää tämän harakan sydäntä täysillä.

My Plannerin erityisominaisuus on renkaiden määrä – kalenterista löytyy niitä kolme kappaletta, kun taas suurimmassa osassa A5-kokoisista kansista niitä löytää kuusi. Kannet ovat miellyttävän tuntuista materiaalia, eivätkä tunnu liian muoviselta. Tämä hopea kerää jonkin verran sormenjälkiä mikäli menee todella likaisin sormin tätä näpertämään pitkäksi aikaa, mutta mitenkään häiritsevän paljon lähmääntymistä ei tapahdu. Sormenjäljet saa helposti pyyhkimällä pois.

Etukannesta löytyy ikkunataskun lisäksi parit ”korttilokerot” ja yksi isompi tasku. Tykkään itse säilyttää kalentereissani paljon erilaista sälää, kuten washisampleja ja tarroja, joten taskut ovat aina loistava plussa. Ikkunataskut miellyttää mua myös possuna, joten My Plannerin ulkoasu osuu omalla kohdallani ihan nappiin. Ja tämä hopeinen tausta antaa ihan mahtavan alustan erilaisille etukansikoristeluille!

Kalenterin mukana tulee 12 vitivalkoista tabillista välilehteä, mistä innostuin älyttömästi itse. Paperin laatu on sen verran laadukas, että nämä välilehdet kestävät varmasti kaikennäköistä koristelua, ja kirkkaanvalkoinen pohja on just mun juttu. Aionkin varmaan koristella nämä blancot välilehdet vesivärein ja/tai tussein, jotta saan kalenteriin entistä enemmän omaa tyyliäni näkyviin. Välilehtien lisäksi settiin kuuluu liuta viivallisia muistiinpanosivuja. Tästä tulisi erinomainen päiväkirja, tai planneri koulumuistiinpanoja varten! Takakannen kynäpidikkeessä kulkee kynäkin kätevästi mukana.

My Plannerin valikoimiin kuuluu kansien lisäksi ihan älyttömästi muuta tavaraa. Sain itse kokeiluun erilaisia klipsejä, muistilappuja, tarroja, klemmareita, sekä erilaisia inserttejä. Valikoima on siis todella laaja ja mitä parasta — ihan hurjan ihana. Tuotteiden hopeafoilatut yksityiskohdat ovat todella kaivattuja oman työpöytäni sisältöön, sillä niistä on mielestäni ihan turhan suuri puute ollut markkinoilla. Näiden design on vielä tosi simppelin miellyttävä, ja tuotteet sopivatkin monen makuun. Tykkään paljon enemmän hopeasta kuin kullasta, joten tämä pakkaus oli ihan kuin mua ajatellen tehty! On hienoa miten My Plannerin tuotelinja tukee vahvasti omaa designiaan, ja tuotteet sointuvat runsaasta valinnanvarasta huolimatta jokainen toisiinsa täydellisesti. Kyllä silmä lepää näiden hopeisten ihanuuksien kanssa!

Halajatko (hyvin ymmärrettävästi) lisää My Planner -upeutta? Tästä Mirpun esittelemään marmori-vaaleanpuna-hopea-kantiseen kaunokaiseen! Mirpun postauksesta löytyy myös suht kattava kynäkokeilu My Plannerin sivuille, sekä lähempää viikkoinserttien tutkailua.

My Planneria myy Donnon lisäksi esimerkiksi myös Karkkilassa sijaitseva PikkuLeppis!

2 comments on “Esittelyssä – My Planner (hopea)”

    • Joo niin saisi, multa ikävä kyllä ei moista nurkista vaan toistaiseksi löydy. 😀 On ollut kyllä jo tovin hankintalistalla, mutta jotenkin aina päädyn ostamaan jotain muuta sen sijaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *