Tiedätkö, miten jostain ostoksesta saattaa tulla käytössä vielä alkuperäistä suunnitelmaa parempi hankinta? Minulle kävi juuri näin.

Ostin itselleni Tigerista suuren suosion saaneen, todella edullisen peilikantisen plannerin, jota itse asiassa Tigerin liikkeissä myydään muistikirjan nimellä. Mielestäni plannerin koko on juuri täydellinen mukana kuljetettavaksi; ei liian suuri, muttei myöskään liian pieni.

Alun perin olin ajatellut tehdä plannerista myyntinimensä mukaisesti muistikirjan, koska viivoitetut sivut sopivat täydellisesti juuri siihen tarkoitukseen. Sivujen paperi on sopivan paksua, eivätkä ainakaan testaamani suosikkikynät juurikaan näkyneet läpi sivun toisella puolella.

Tarkemmin planneria tutkiessani huomasin siinä olevan kuusi rengasta, kuten useimmissa muissakin kalentereissa on. Kokeilin varastoistani nelirenkaisen Heidi Swappin muovitaskuja planneriin, mutta eiväthän ne sopineet alkuunkaan. Olin jo aikaisemmin elokuussa ostanut Ajaston myymän Timex 7 –lukuvuosipaketin. En kuitenkaan ollut löytänyt siihen sopivia kansia, jotka olisivat miellyttäneet minua, joten lukuvuosipaketti oli jäänyt tyhjän pantiksi.

Päätin testata sopisiko Timex 7 Tigerin kansiin – ja ne sopivat sinne kuin valetut. Näin saan käyttööni Ajaston lukuvuosipaketin, ja plannerin omat viivoitetut sivut saavat toimia lisämuistiinpanosivuina. Olen ikionnellinen siitä, että lukuvuosipaketille löytyi sittenkin käyttöä, eikä se jää varastoon muistuttamaan hutiostoksesta, joka tuli tehtyä.

Timexin jo menneitä aukeamia olen hyödyntänyt liimaamalla niihin lehdistä löytämiäni ja minua kiinnostavia artikkeleita.

Etusivulle liimasin Ikean eri kokoisia post it-lappuja ja hyödynsin niitä myös tageina plannerissa.

 

Oletko sinä hankkinut Tigerin muistikirjan ja mihin käyttöön olet sen hankkinut?

 

– Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *