Mulla on pieni laatikko, jonka olen ostanut joskus Tigerista. Laatikon sisältö on supervärikäs ja ihana, ja tänään höpöttelen teille vähän siitä, miten pieneen tilaan saa mahtumaan valtavasti kauniita asioita!

Miniboksini onkin varsinainen sillisalaatti ulkosyrjästä päin katsoen. Moni kaverini on kyläillessään myös ihmetellyt, että mitä ihmeen serpentiinejä olen sullonut tuon lootan täyteen, mutta teille kanssamaanikoille laatikon sisältö on varmaan jo yhden kuvan perusteella ilmiselvä. Lisätään tähän vähän silti rummunpärinää……

Laatikosta löytyy tietenkin läjäpäin ohuita muovinpalasia, laminointijämiä ja erilaisia kortteja, joiden ympärille on kiedottu washisampleja. Näitä on kulkeutunut minulle Kalenterimanian Kesämiitistä, kavereiden kanssa tehdyistä vaihdoista, siskoltani, ja RAK-postien myötä. Ja mä en tiedä mitään niin ihanaa, kuin washisamplet! Käytän niin älyttömän paljon erilaisia teippejä kalenterituunauksessani, enkä mitenkään voi samantien ostaa jokaisen kaupan teippivalikoimia tyhjäksi, joten samplet mahdollistavat eri teippeihin tutustumisen superhelposti. Yhdelle kortille mahtuu useampaa teippiä ja yhteen pieneen boksiin aika monta korttia.

Samplekortit kulkevat kätevästi kalenterin taskujen mukana, ja niihin on helppo kierittää vaikka omia lemppariteippejä reissua varten. Samplet tuovat myös vaikka kirjeenvaihtoon ihanan uuden lisän, mikäli sellaista harrastaa! Joka tapauksessa washisamplet ovat suuri rakkauteni, ja levittelen ne jokaisella tuunauskerralla pöydälleni inspiraatiota etsiessäni. Tällaisen väripaljouden avulla saa nopeasti tuunausinspiksestä kiinni!

Kalenterimanian Facebook-ryhmässä pyörii myös kuukausittainen washivaihtorinki, jossa ryhmäläiset pääsevät vaihtamaan nimenomaan tällaisia ihania teipinpätkiä. Suosittelen lämmöllä, vaihtojen kautta voi saada käsiinsä vaikka millaisia löytöjä, esimerkiksi uusia lemppariteippejä! Washisamplevaihtoihin pääset tutustumaan myös Kalenterimanian YouTube-kanavan kautta, sillä Tiia on tehnyt tosi hyvän videon aiheesta! Ja mikäli boksiratkaisu ei miellytä omaa silmää, voi sampleja varten väsätä vaikka oman minikirjasen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *