Tänään tuunataan käyttäen vain yhtä asiaa. Valinta oli minulle helppo, joten tervetuloa tuunamaan käyttäen ainoastaan tarroja!

Miksi juuri tarrat? No koska ne ovat ihania! Ja niitä on paljon! Ja niitä on miljoonittain erilaisia, joten jos haluaisi tuunata esimerkiksi jollain teemalla, sekin onnistuisi käyttäen vain tarroja! Tänään tuunataan yhdessä uutta Mini Happy Plannerianiani.

Mini Happy Plannerini on päiväämätön, joten aloitetaan läiskäisemällä numerotarrat viikkoaukeamaan. Valitsin nämä hopeisen väriset numerotarrat oikeastaan sen takia, että kaikki muut omistamani numerotarrat olivat liian pieniä, eikä Etsy-tilaukseni ole vielä ehtinyt perille. Mielestäni nämä hopeiset numerotarrat sopivat silti aukeamaan kuin nenä päähän!

Tämän jälkeen yleensä kirjoitan viikon menot ylös, mutta koska minulla ei oikeastaan ole sen suurempia suunnitelmia tammikuun ekalle viikolle, kirjoitan vain muutaman yleismuistettavan asian. Tämän jälkeen onkin aika läiskiä lisää tarroja aukeamalle! Itse asiassa tämä kohta ahdistaa yleensä eniten, sillä olen siitä outo tapaus, että liimaan tarroja sen mukaan mitä ne sopivat menoihini. Ja koska nyt ei ole sen suurempia menoja, ajatus siitä, että liimaisin tiettyjä tarroja juuri tälle aukeamalle, on ahdistava.

Mutta ei hätää! Minulla on paljon muitakin tarroja! Valitsen aforismitarroistani sellaisia ”yleispäteviä”, ja liimaan ne paikoilleen.  Sitten etsin käsiini söpöstelytarroja, ja piristän niillä aukeamaa.

Näin! Nyt olemme tuunanneet aukeaman käyttäen vain yhtä asiaa; tarroja! Helppoa, eikö? Ja kyllä, aika vaatimatonta, mutta less is more, eikö?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *