On vaikeaa valita parasta ostosta, sillä olen kaikessa maanisuudessani onnistunut olemaan hankintoihini tyytyväinen myös jälkikäteen! Mutta kun kerran kysyttiin niin vastaan, ja vastaus kuuluu näin: paras ostokseni vuonna 2017 on ollut ehdottomasti Recollectionsin vetoketjuplanneri! Syy on yksinkertainen: olen halunnut sen joka kuun alusta ottaa käyttöön, mutta olen kuitenkin säästellyt sitä täydellistä aloitusajankohtaa varten. Tämä ihailtava pidättyväisyys kertoo mielestäni vain ja ainoastaan suurista ja palavista tunteista. Olen ollut jopa niin innoissani, että vaikka en ole etsinytkään niin olen vahingossa törmännyt tuotteisiin, jotka sopivat plannerin teemaan täydellisesti. Onhan ne täytynyt lunastaa parempaan kotiin – se nyt on selvä! Paketti alkaa olla kasassa ja minun malttamattomuuteni murenee pala palalta… Se on IHANA!

Anna-Johanna

***

Pitkään piti miettiä, että mikä minulla olisi vuoden paras ostos, koska kaikki mitä on tullut hommattua on ollut omalla kohdallaan paras. Mutta kaikkein parhaimmaksi sitten valikoitui Erin Condrenin Life planner. Olen häntä jo ihastellut jo pitkään, mutta kun tilaisuus ja rahatilanne kerrankin sattuivat olemaan samaan aikaan samassa paikassa, oli minulla viimein mahdollista täyttää jo hyvinkin pitkäaikainen unelmani. Ei ole koskaa postin odottaminen ollut niin tuskaisaa, kuin nyt oli. Hän tekee kaiken sen mitä planneriltani odotan, ja vähän enemänkin.  Hän on vaan niin ihana <3  Samat ihanat ominaisuudet kuin Happy Plannerissakin, mutta koen omalta kohdaltani paremmaksi tuon kierresidonnan. Tuntuu, että koko ajan on pakko tehdän jotain hänen kanssaan.

Rakkaudella – Eiksu <3

***

Minun vuoden 2017 ehdottomasti paras ostokseni on ollut Mini Happy Planner! Rakastuin siihen ensi silmäyksellä; kannen ihastuttava lausahdus ”Don’t call it a dream, call it a plan” vei mennessään, eikä voisi olla osuvampi nyt kun menemme kohti uutta vuotta. Vaikka saavutinkin suurimman osan tavoitteistani jo tänä vuonna, tuo lause on edelleen kestosuosikkini. Lisäksi Minin kiinnityssysteemi on ainutlaatuinen ja luulenkin sen olevan lopullinen ratkaisu siihen, miten kuljetan irtolappusia mukanani ilman, että ne ovat levällään. Plussaa myös kalenterin vaakasuuntaisesta viikosta! Ah, tätä ihanuutta ei kyllästy katselemaan.

Heidi Auranen

***

Omaa lempihankintaani miettiessäni ei tarvinnut kauheasti aivosolujeni pinnistellä, kun vastaus jo piirtyi mieleeni. Happy Plannerini, se se on. Kyseessä on siis classic kokoinen Happy Planner Heidin Korttipajalta, Modern Romance-malliltaan. Tilasin tämän ihanuudeen keväällä, ja tuunasin kalenterin alkamaan jo kesäkuusta, sillä en malttanut odottaa heinäkuuta, jolloin päiväykset oikeasti olisivat alkaneet juoksemaan. Tähän kalenteriin olen saanut toteutettua paljon koristeluideoita, muunmuassa erilaisia väriteemoja, sekä penninvenytys-aukeamankin! Varsinaisena tehtävänään on tällä kalenterina toimia kotikalenterina, johon pyrin suunnittelemaan esimerkiksi kotitöitä. Ihana kalenteriaukeama motivoi tarttumaan paremmin imurin varteenkin!

♡, Inka

***

Jouduin miettimään suht kauan, mikä olisi kaikista tekemistäni ostoksista juuri Se Paras. Pitkän pohdinnan jälkeen totesin, että kesällä Vihkokaupasta ostamani ihanan karkkiraidallinen Sn@p-kansio ansaitsee tuon sijan enemmän kuin mikään muu. Omistan lukuisia leimasimia, jotka pyörivät pitkään pöydilläni, laatikoissa ja lattioilla, kunnes ne löysivät hyvän kodin Sn@pista. Nyt löydän aina haluamani helposti, ja kaaos on vähentynyt edes sen yhden asteen verran. Sanomattakin selvää on, että aion hommata näitä kansioita lisää ja sijoittaa myös muita kalenteritarvikkeitani niihin. Sn@p-hehkutusta löytyy myös tästä aiemmasta postauksesta!

– Milja

***

Parhaan ostoksen valinta oli erittäin helppo tällä kertaa. Tein nimittäin paluun juurilleni ja palasin Happy Plannerin käyttäjäksi. Aiemmin käytössäni oli classic-kokoa ja nyt käytän miniä. Yllätyin varmaan itse kaikkein eniten, siitä että hylkäsin isot koot ja rakastuin personaliin ja miniin. Oli miten oli, olen erittäin tyytyväinen miniini ja erityisesti delux-kansiin jotka ostin samaan syssyyn. Jos hehkutukseni ovat menneet ohi, niin tsekkaa postaus tämän linkin ja video tämän linkin kautta.

-Mirppu

***

Parhaimmat ostokset tälle vuodelle oli erittäin helppo valita! Heti, kun Color Crush Champagne oli saatavilla, se oli pakko saada. Enkä ole katunut hetkeäkään. Kaunis, elegantti, suloinen ja kaunis. Ja niin se personal vei multakin koko käden, kun sille annoin pikkusormen. Saman asian teki Me And My Big Ideas-tarrakirjaset. Niitähän kummasti on ilmestynyt neljä kappaletta, ja ahkerassa käytössä ovatkin. Personalin kanssa ne yhdessä muodostavat tällä hetkellä mulle tuunauksen perustan – ainakin tähän kalenteriin!

– Mira R.

***

Ehdottomasti tämän vuoden paras ostokseni on ollut Positiivareiden nimikoidut kalenterin kannet. Voin kertoa, että kannet tilattuani odottavan aika oli TODELLA pitkä. Kansien saavuttua se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja välillä käyn salaa silittelemässä kalenterin kansia ihan vaan siitä syystä, että ne ovat niin ihanat! Kalenterin kannet ovatkin saaneet ansaittua huomiota, missä tahansa olen sattunut ottamaan kalenterini esille. Parasta kalenterin kansissa on se, että ne voi vaihtaa aina seuraavaan kalenteriin.

-Piia

***

Eipä kuulkaa olekaan mikään ihan helppo homma valita vuoden parasta ostosta. Voisin luetella tähän pitkän litanjan ihania tuotteita, joita olen tämän vuoden aikana ostanut, mutta koska valinta on tehtävä, valitsen Mujit. Nuo ihanaakin ihanammat kynät, jotka liukuvat paperilla kuin taitoluistelija jäällä.
Okei, kielloista huolimatta kerron myös sen toisen lempparini, joka on mikäpä muukaan, kuin gold edition Leuchtturm1917, jonka ostin Vihkokaupalta.

– Ruut

***

Paras ostokseni on ollut pieni, vaan erittäin merkittävä: ostin loistavat pienet askartelusakset, joiden kanssa työstäminen erilaisten materiaalien kanssa tuntuu helpolle ja nautittavalle. 🙂

-Raija

***

Mun parhain ostos oli ehdottomasti Ajaston Ark! Olin aivan varma ettei musta ikinä tulisi Traveler’s Notebookin käyttäjää, mutta tässä sitä ollaan! Aivan ihanan kokoinen, sopii mukana kuljetettavaksi ja saa paljon muistiinpanotilaa ja muuta mukaansa sopivassa koossa. Pidän erityisesti siitä, että Ajasto valitsi materiaaliksi keinonahkan aidon nahkan sijasta, se tuntuu kädessä mielestäni paljon miellyttävämmältä.

♥ Roosa

***

Tämän vuoden paras ostokseni oli ehdottomasti Happy Planner miniin tarkoitettu tarrasetti, jonka ostin Klemmarikellarista. Kakkosena Happy Planner mini, johon nämä tarrat sopivat. Setissä on niin koko päivän täyttäviä laatikoita, kuin pienempääkin tarraa. Vähän kaikkea siis. Ja näistä ihan lempparina koko sivullinen kahvitarroja! Värit ovat tosi vaihtelevia, joten jokaiseen aukeamaan löytyy jotakin, eikä kaikki ole sitä samaa. Tästä riittää pitkäksi aikaa täytettä kalenteriin, ehdottomasti hintansa väärti (joka ei ole kuin himpun vajaa 22€).

Sanna

***

Olen tehnyt vuoden aikana useampiakin hyviä hankintoja ja kärkikastin valinta olikin oikein helppoa. Kaikkein parhaat ostokseni ovat kuitenkin Nuunan muistikirjat, joita minulla on kaksin kappalein.  Suurempi muistikirja on Thermo-versio ja sen kannen kuviointi muuttaa väriä lämmön vaikutuksesta. Käytän sitä kotona pysyvänä bullet journalina ja listakirjana. Pienempi muistikirja on bullet journalin ja itsetehdyn kalenterin sekoitus ja se kulkee mukanani kaikkialle.

Tiia

1 comment on “Ylläpidon parhaat ostokset vuonna 2017”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *