Tämä pilkullinen ihanuus saapui minulle yhteistyönä Donno.fi –askarteluliikkeen kanssa. Tänään esittelen sinulle uuden My Planner –kalenterin!

My Planner on A5 –kokoinen kalenteri, jonka erikoisuutena on 3-renkainen kiinnitysmekanismi. Itse pidän tästä kiinnityssysteemistä; tuntuu, että paperit pysyvät paremmin paikoillaan. Kalenterinkannet ovat pehmeää keinonahkaa ja erittäin miellyttävän tuntuiset. Kansien sisäpuolelta löytyy erikokoisia säilytystaskuja, kolme pienempää ja yksi isompi. Pienempi etummainen tasku on läpinäkyvä. Täydellinen tuunattavaksi! Plussaa myös takakannessa olevasta isosta taskusta sekä kynänpidikkeestä.

Ostaessasi My Plannerin, saat kansien lisäksi kaksitoista valkoista blankoa välilehteä, yhden jokaiselle kuukaudelle. Lisäksi paketissa on 24 kappaletta valkoisia, viivoitettuja A5-muistiinpanosivuja, sekä muovinen viivotin. Lisäosat pitää ostaa erikseen. Ja ah! minkälaisia lisäosia My Planneriin saakaan.

Mitä kaikkea My Planneriin sitten saa? Luulenpa, että kaikkia kiinnostaa aivan ensimmäiseksi se kalenterin tärkein osa – vuosipakkaus! Vuosipakkaus on valkoinen, täydellinen pohja tuunauksia ajatellen siis! Se sisältää 96- sivua ja jokaiselle kuukaudelle on aukeaman kokoinen kuukausinäkymä, jonka voi itse tuunata mieleisekseen. Lisäksi jokaista 12 kuukautta kohden on kuusi viikkonäkymää, vaakasuuntaisesti! Sivun vasemmalla ovat päivät maanantaista torstaihin ja oikealla puolella ensiksi tyhjä laatikko, joihin voi kirjoittaa omia muistiinpanoja, ja sen jälkeen loput päivät, perjantaista sunnuntaihin. Jos valkoinen vuosipaketti ei innosta, sitä on saatavilla myös kuvioreunaisena. Kuvioita on kaiken kaikkiaan kymmenen erilaista, melkein jokaiselle kuukaudelle on oma erilainen teemaväritys.

My Plannerilta löytyy myös kätevä 2018 vuosinäkymäpakkaus! Vuosinäkymäpakkaus sisältää koko vuoden kalenterinäkymän, sekä kuusi kuukausinäkymätarraa jokaista 12 kuukautta kohti. Tämä on mielestäni erittäin kätevää, tarran voi liimata esimerkiksi kalenterin päiväämättömille sivuille haluamiisi kohtiin tai vaikkapa siihen tyhjään laatikkoon, joka on viikkonäkymässä! Näin näkee kätevästi koko kuukauden päivät samalla, kun tutkailee millainen viikko on tulossa. Lisäksi vuosinäkymäpakkauksesta löytyy kaksi viivoitettua, valkoisia muistiinpanosivuja.

Kaikkihan tarvitsevat kalenterissaan paljonpaljonpaljon muistiinpanotilaa. Muistiinpanosivut My Planneriin löytyvät joko kokonaan valkoisena  tai ihanina kuvioreunaisina. Molempia muistiinpanosivuja paketissa on 24 kpl, ne ovat vaakaviivoitettuja ja tietenkin A5-kokoisia. Kuviolliset muistiinpanosivut ovat keskeltä valkoisia ja vaakaviivoitettuja. Niitä on yhteensä kahdeksan eri kuosia, 2-6 kappaletta kutakin. Entä mitäpä olisi kalenteri ilman muistilappuja! My Plannerin tyylikkäät pienet muistilaput ihastuttavat kahdessatoista erilaisessa kuosissa. Lisäksi niihin on painettu valmiiksi hyödyllisiä tekstejä, kuten ”to-do”, ”thoughts” ja ”notes”. Näiden muistiinpanolappujen erikoisuutena on se, että isommissa suorakaiteen mallisissa lapuissa ei ole tarraa. Pienemmissä viirilipun mallisissa puolestaan on tarrakiinnitys, post-it –lappujen tyyliin. Osa muistilapuista on koristeltu hopeanvärisillä foliotehosteilla.

My Plannerilla on omat, ihanat, kuukausi- ja numerotarrat! Niitäkin on kahta erilaista; Vaaleissa kuukausi- ja numerotarroissa tekstit ja numerot ovat mustia, punaisia ja vaaleanpunaisia. Pakkauksessa näitä on yhteensä kolme arkkia. Kuukausitekstit ovat ulkomaisilla kielillä, ja niitä on paketissa yksi arkki. Mikäli musta-punainen-vaaleanpunainen ei ole combo, josta itse pidät, ei hätää! Näitä saa myös toisenlaisena versiona, joissa tekstit ja numerot ovat hopeanväristä foliointia.

Eikä tässä vielä kaikki! My Plannerilta löytyy myös aivan ihania plannerointiin sopivia pieniä tarroja! Yhdessä paketissa on neljä arkkia erilaisia kuvia, esimerkiksi nuolia, lippuja, ajatuskuplia… Tarratkin ovat värimaailmaltaan mustia, punaisia, hopeanvärisiä sekä vaaleanpunaisia.

My Plannerin käyttöä helpottamaan on tehty tarrakiinnitteiset kartonkiset sivumerkit eli tabit. Tabeilla voi esimerkiksi koristaa kuukausivälilehtiä tai merkata erilaiset välilehdet, jotta ne on helpompi löytää. Klipsit  ja klemmarit ovat must! My Plannerin valikoimasta löytyy molempia ja mitä ihanimmilla kuoseilla! Isot klemmarit on koristeltu keinonahkaisin kuviollisin nauhoin, kun taas klipsit ovat saaneet oman värimaailmansa.

Kaikki My Planner ihanuudet löydät täältä.

Joko sinulla on omasi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *