Tein itse, koska kaupasta ei löytynyt mieleistä BUJON vihkoa. Vielä puuttuu unelmien sisältö, jonka aion vielä jotenkin miettiä; mikä miellyttäisi silmää tai ensisilmäyksellä rakastuisin, niin kun näihin kansiin, jotka onnistui täydellisesti omaan silmään. Näistä tulee ensi vuodelle bujo.

Tää on mun ensimmäinen BUJO, en oo vielä kokeilut, mut jotenkin kun katseli muiden bujoilua, niin jotenkin ihastuin. Et itse on kokeiltava joitain uutta ja antaa mennä vaan ja tunteella ja näyttää oman näköisesti rakkaudelta, joka miellyttäisi omaa silmää. Tässä siis vanha kirjan kansi ja sit pintaan vaan vesiväriä oikein runsaasti tai niin että silmää miellyttäisi. On käytetty leimoja ja sit väritetty geelikynillä ja sit pitsinauha liimattu ja koristetimantteja myös laitettu. Sisäpuolelle on laitetu kansiin värityskuva. Liimattu ekat leimailut ja väritetty geelikynillä. Toiselle puolelle on laitettu ruusupaperia, muuten vain vähän paperia ja teipit. Sit kiinnitetty kuminauha pitämän kantta kiinni. Oikein ihanan turkoosin värinen ja kimaltava.


Tästä ihanuudesta tulee varmasti jatkossa kuvia lisää. Niin täydellisesti onnistunut. Niin rakastunut näihin kansiin. Nyt enää täytyy löytää täydelliset sisukset vielä näihin ihanuuksiin.

Linda Korhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *