No niin. Nyt se on tehty. Traveler’s Notebookin vihot on hankittu. Niihin on hiukan kirjoitettu.

Kannet on valittu. Huolella. Se olikin pitkä prosessi, löytää mieleiset kannet. Nyt ne ovat löytyneet. Kannet ja vihot sekä yksi muovitaskuvälilehti muodostavat oman Traveler’s Notebookini.

Mutta jotain puuttuu. Huomaan ajattelevani, että jos tämä kokonaisuus olisi yhdistettynä kalenteriini, se olisi ihana! Koska tämä on aika mahdoton toteuttaa, ellei sitten halua kalenteriosaa erikseen (mitä en halua) Traveler’s Notebookiin. Mutta se ei ole minua varten. Olen ihminen, jolla kalenterin on oltava kalenteri.

Muistan olleeni innoissani Traveler’s Notebookista parikin kertaa, ensiksi ajatuksen tasolla, sitten ostin kannet, myin kannet ja innostuin taas. Nyt kun minulla on paketti kasassa, sekä vihot että kannet, huomaan olevani kalenteri-ihminen. Niin täysin kalenteri-ihminen, etten oikein tiedä, mitä minun pitäisi Notebookillani tehdä. Onhan se nyt aivan ihanan näköinen, mutta en saa itseäni innostumaan sen tuunailusta ja sinne kirjoittamisesta yhtä paljon kuin innostun kalentereistani. Kaikista kuudesta kalentereistani. Joten taidanpa jatkaa ihan vaan kalenteri-ihmisenä. Mutta ei, tietenkään en voi luopua ihanasta Traveler’s Notebookistani. En vielä. En ole valmis kokonaan luovuttamaan sen suhteen. Kuka tietää, ehkä innostun Traveler’s Notebookista vielä joskus niin paljon, että hommaan sen väliin kalenteriosuuden. Mutta tänään ei ole sen aika.

Onko sinulle käynyt näin?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *