Päivä yrittäjänä postaussarjassa tänään vuorossa Heidin Korttipaja!

PÄIVÄ KORTTIPAJAN ELÄMÄSTÄ

Aamulla herätyskello kiekaisee ”SEVENTEN” ja on aika karistaa hiekat silmistä 😀 On maanantai ja viikon ”The Pakettipäivä” edessä. Siihen lähdetään kohtuulyhyillä yöunilla, paperihommat tuppaa jäämään aina aikaan, kun lapset on höyhensaarilla 😉
Usein käyn aloittelemassa jo pakkailua sunnuntaina, että saan kaikki viikonlopun aikaan tulleet tilaukset maanantaina lähtemään kotiaan kohti. Aamun ensimmäinen tehtävä = tsekkaan viestit, joihin on reagoitava heti, loput jäävät odottelemaan iltaa ja niitä höyhensaaria.


Käynnistelen laserleikkurin ja sen oheislaitteet, ladon ohjelmaan tilatut leimat ja leikkeet. Ne kun leikkaan ja kaiverran tilausten mukaan, valmista varastoa ei juurikaan ole. Vain kasat materiaalia, josta niitä tehdä 😀
Tilausten keräilyn välissä käyn vaihtelemassa materiaalia ja ladon uutta puuhaa koneille, juuri sen mukaan, mitä tarve kulloinkin vaatii.
Maanantaipäivä ei juurikaan päivävuorossa paljonkaan muuta hommaa sisällä, tänään tosin lähetyksiä toi niin postin setä kuin Kiitolinjan jannu. Klo 14:30 on pakettisirkus oltava hallinnassa => kamat autoon ja kylille 😀 Postiin on varastolta matkaa viitisentoista kilometriä, niin liikkeelle on lähdettävä hyvissä ajoin, että ehditään kaikki ”piipata” noutajan kyytiin.

Paluukyydin aikana heitetään äiti-moodi päälle ja kotiin ruoanlaittoon. Tässä välin sitten muutama tunti vapaata (ja viesteihin vastailua).
Puolisoni on myös yrittäjä ja sovimme kumpi hoitaa pisut ja pesut sekä iltasadut. Tänään jään minä, puoliso lähtee iltapusujen jälkeen sitten omien töidensä kimppuun. Kun talossa kuuluu vain tuhinaa ja satunnaista muminaa, jatkan ne loput viestit, tilaukset, päivitykset, laskunmaksut yms. rätinkihommat uusien alta pois.


Yksityisyrittäjän arki ei ole ruusuilla tanssimista, mutta saan olla lapsia vastassa, kun tulevat koulusta ja saan olla pusuttamassa hyvää yötä sekä herätä perheen kanssa. Vahtia läksyntekoa ja hoputtaa aamuisin kouluun. Joulu on joka viikkoa, saan avata ihania lähetyksiä, ihastella ihanuuksia , tutustua huipputyyppeihin ja olla minulle tärkeiden asioiden äärellä. Uni tulee usein ennen kuin pää tyynyä koskettaa, mutta rakastan mun elämää ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *