Tämä olikin kiva haaste! Loppujen lopuksi päädyin käyttämään washiteippiä juuri niin kuin aina ennenkin, mutta toisaalta huomasin sen kuinka sitä itse tulee koristeltua piirtämällä kun ei ole sitä vaihtoehtoa käyttää valmiita kuvia. Tykkäsin itse tehdä tätä aukeamaa ja, kiitos piirroksieni, tästä tuli hieman lapsenmielisempi kuin monista muista aukeamistani joita olen esitellyt.

Alkutilanteessahan on ah, niin tuttu Heidi Swappin Memory Planner Largen aukeama. Ihan nakuna se on eli ei mitään merkintöjä eikä koristeluita tehty. Valitsin jouluviikkoa varten mielestäni jouluiset washit, joita löysin kätköistäni. Loppujen lopuksi yksi heistä jäi käyttämättä kokonaan kun hullaannuin niin kovin tuosta perinteisestä värimaailmasta eli vihreästä ja punaisesta. Musta filmiä muistuttava teippi pääsi myös käyttöön. Kohta kerron miten!

Käytän washiteippejä ehkä vähän tylsästi, mutta olen simppelin pohjaratkaisun ihminen. Talossa, puutarhassa sekä kalenterituunauksessa. Käytän washia lähinnä korostamaan ja reunustamaan. Nyt jos olisi ollut sellainen kynä mikä olisi pysynyt (kauniisti) tuossa punaisen teipin päällä niin olisin ehdottomasti kirjoitellut päivät siihen päälle. Kokeiltuani kaikki mustat kynäni totesin, että ei sitten – sovelletaan! Kirjoitin siis washien viereen sanottavani. Jotain vielä aion kyllä keksiä siihen päälle – ne näyttävät vähän alastomilta nuo punaiset kohdat kun kokonaisuutta katsoo, mutta jotain kivaa keksin. Onhan jouluviikkoon vielä aikaa!

Filminpätkät halusin laittaa pikkusissa osissa jokaisen päivän kohdalle ihan syystä. Jouluviikko on minulla perinteisesti ollut pyhitettynä Disneylle! Walt saa silloin varauksettoman huomioni – yksinoikeudella. Silloin nimittäin kahlaan tunteella läpi Disneyn klassikkoanimaatioita! Kaikki ihanimmat ja rakkaimmat animaatiot lapsuudesta on pitänyt hankkia ja niitä katson aina joulunpyhinä ja välipäivinä. Niistä tulee minulle se joulun tuntu! Toki katselen niitä muulloinkin, mutta joulu ei tule ilman niitä. Kirjoitin siis päivän leffan washinpalan kohdalle!

Loppukuvassa näkyy aukeama valmiina kynäilyineen! Aukeamassa ei siis ole käytetty muuta kuin washiteippiä mustan kynän ohella. Ja silti tuli oikein jouluinen aukeama verrattuna lähtötilanteeseen! Joulukuu on saatu juuri ja juuri käyntiin ja itse ainakin alan olla jo ihan kunnolla joulutunnelmassa – yllättävä käänne, eikö?

Tunnelmallista joulukuun alkua kaikille!

-Anna-Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *