Tänään on minun vuoroni osallistua yhden asian haasteeseen. Valitsin itselleni leikekuvat, koska ne ovat helppoja käyttää, niillä on kiva tehdä ja niitä löytyy vaikka ja mistä. Mielikuvitus vain on rajana. Omat leikekuvani leikkasin gyrocutilla skräppipaperin jämästä. GyroCut on todella kätevä leikekuvien leikkaamiseen, koska sillä voi tehdä jos jonkinmoista muotoa. Hieman harjoittelua sen käyttö kuitenkin vaatii. Ja leikekuviahan tosiaan saa vaikka mainoslehtisistä, sanomalehdistä, aikakausilehdistä jne. Melkeinpä mistä vain. Erittäin edullinen tapa koristella planneria.

Koska ollaan menossa joulukuussa, valitsin jouluiset leikekuvat. Olin kuitenkin jo tämän vuoden joulukuun kerinnyt Erin Condreniini koristelemaan niin päädyin tekemään koristelun ensivuoden joulukuulle. Sovittelin ensin leikekuvat haluamallani tavalla aukeamalle ja sitten liimailin kuvat aukemalle maailman kätevimmällä Zigin liimakynällä. Liimakynä on kyllä todella kätevä leikekuvien kanssa. Tälläinen aukeamastani sitten lopulta tuli.

Minun tyylini on joskus aika simppeli ja joskus sitten taas runsaampi. Jouluna on sen verran paljon aina muistettavaa, joten päädyin jättämään aika paljon kirjoitus- ja listojen tekotilaa aukeamalle. Kalenterihan on Erin Condren Life planner vertican colorful.

Rakkauvella Eiksu <3

Myös muut ylläpitäjät ovat tehneet yhden asian haasteen, tässä linkit niihin

Plan with Milja – yhden asian haaste

Plan with Piia – yhden asian haaste

Plan with AJ – yhden asian haaste

Plan with Heidi – yhden asian haaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *