Yhden asian haaste. Vaikka tämä haaste onkin pyörinyt jo jonkin aikaa, ja olen nähnyt kuinka muut ylläpitäjät (tähän asti Eija, Heidi, Sanna, Milja, Piia ja Mira R.) ovat siitä erinomaisesti suoriutuneet, jännitti tämän aloittaminen silti! Itse valitsin yhdeksi asiakseni saadut washisamplet. Ja aika mukavasti sitten lopulta olikin valinnanvaraa materiaalissa, sen verran on näköjään samplejakin päässyt muunmuassa Happy Maileista ja Washivaihtoringeistä kertymään! Tarrat ovat silti iso osa normaalisti koristeluani, joten hassulta tuntui kun ei voinutkaan ajatella ”tähän lisään sitten tarran vielä päälle niin voin jättää repsottavan reunan..”-tyyppisesti. 😀

Päädyin tuunaamaan vuoden 2017 viimeistä viikkoa Happy Planneriini, ja valikoin siihen omasta mielestäni kivasti sopivia sampleja esille. Melko värittömiä teippejä lopuksi näytti päätyvän sivulle, muutama folioitu joukossaan. Kovin villiksi en heittäytynyt, vaan vetelin hyvin pitkälti sivun raamien mukaan teippiä vaakatasoon. Mutta välillä on ihan ok pysytellä mukavuusalueellaankin! 

Joulupäivän ja tapaninpäivän kohdalle vedin kultafolioitua jouluvalo-washia, onhan silloin vielä ihan joulu! Ainakin minulla 😀

Lopputuloksesta tuli todella simppeli ja ihan kiva, mutta luulen että joudun silti taistelemaan itseäni vastaan kovasti etten lisäile tähän myöhemmin tarroja. Pidetään peukkuja pystyssä!

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *