Ryhmässä on useaan otteeseen sivulauseissa mainittu ja kyselty Brandmentalistin The Happiness Plannerista. Kun ensimmäistä kertaa kuulin siitä, se herätti mielenkiintoni, mutta sisältökuvia ja ylipäätään tietoa oli jotenkin nihkeästi saatavilla (tai olin vain liian laiska ottamaan selvää) joten hankinta jäi vain ajatuksen tasolle. Happiness Planner kuitenkin kiehtoi minua edelleen, joten kun Calm & Sparklesta otettiin yhteyttä ja tarjottiin kalenteria yhteistyönä, suostuin heti.

Happiness Plannereita on erilasia versioita, mutta minun on kauniin vaaleanpunainen ja se on omassa kotelossaan. Helppo säilyttää ja pitää muotonsa siis. Minun saamani versio on myös perinteisesti sidottu, mutta Happiness Planneria saa myös kierreselkäisenä. Sekä kotelon, että itse tuotteen kansitekstit ovat kultafoilattuja ja pidän todella paljon Happiness Plannerin yleisestä ulkonäöstä.

Saatuani kalenterin esittelin sitä livessä ryhmän puolella. Taisin jo siinäkin sanoa, että tämä sadan päivän rupeama johon kalenteri on tarkoitettu, on oikeasti hyvinkin syväluotaava ja pysähdyttävä. Heti alusta asti pitää istahtaa alas ja miettiä esimerkiksi mikä tekee minut onnelliseksi, mikä tekee minut onnettomaksi. Kirjan avulla käydään läpi heikkouksia ja vahvuuksia ja pyritään onnellisempaan elämään. Koska viimeiset neljä vuotta elämässäni ovat olleet, noh kauniisti sanotusti rankkoja, on tämä kalenterikirja kuin minulle tehty. Se auttaa miettimään ja listaamaan niitä oikeasti merkityksellisiä asioita ja rajaamaan pois myrkyllisiä asioita.

Jokainen viikko aloitetaan ”weekly plan”illa, johon voi kirjata jokaiselle päivälle suunnitellut menot ja muistiinpanoille on toki oma alueensa. Sen lisäksi jokaiselle päivälle on varattu oma sivu, jossa käydään läpi päivän jokaikinen osa-alue ruokailusta kiitollisuuteen. Tämä on siis kalenteri joka on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön, suosittelen illalla istumaan rauhassa alas ja ottamaan sen oman aikansa tämän täyttämiseen. Kiireellä tästä kalenterista ei saa irti kaikkea sitä, mitä rauhassa tekemällä saisi.

Sadan päivän jälkeen tehdään päivistä vielä yhteenveto, saat kuvailla sadan päivän rupeamaa kolmella sanalla ja tehdä huomioita yleisestä voinnistasi ja fiiliksestäsi. Kaikenkaikkiaan koen, että Happiness Planner sopii heille jotka oikeasti tarvtsevat positiivisempaa tatsia elämäänsä, niille jotka haluavat oikeasti pysähtyä miettimään omaa elämää ja sen sisältöä. Matka kirjan parissa voi viedä todella syviin vesiin, mutta se auttaa myös pääsemään vaikeista asioista yli. Happiness Planner auttaa ymmärtämään, että olemme oikeasti vahvempia, kuin mitä itse edes uskomme.

♡, Mirppu

2 comments on “Esittelyssä – Happiness Planner”

  1. Hei! Olen 10-vuotias tyttö ja olen pienestä asti RAKASTANUT vihkoja, kyniä, askartelua ja kirjoitusta. Minulla on iso laatikollinen vihkoja ja kaikille ei ole edes tarkoitusta 😅 nyt olen innostunut plannereista ja kalentereista🤗olen yrittänyt askarrella itse planneria, mutta milläkään kerralla se ei ole onnistunut. kun olen lukenut näitä teidän kirjoituksia, on alkanut vieläkin enemmän vimmastuttaa, että en saa mistään tuollaista ihanaa planneria. Onko olemmassa halpoja ja suomenkielisiä plannereita lapsille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *