Mikä olisikaan parempaa aikaa miettiä omaa elämäänsä, tavoitteitaan ja unelmiaan, kuin vuoden alku. Uusi vuosi, raikas tammikuu, ja monella se aivan uutukainen kalenterikin. Tänä vuonna vielä ihanasti alkaa vuosi maanantaista, ah! Itsestäni tuntui ennen vuodenvaihdetta hieman hankalalta ajatukselta, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ei ollut mielessä yhtään selkeää tavoitetta tai etappia, jota kohti pyrkiä. Kaksi isoa tavoitetta, eli työkykyisyys ja itse työpaikka, saavutin viime vuoden aikana. Ja VAIKKA tiedän että on ihan ok, ja tärkeääkin, keskittyä ylläpitämään nykytilannetta ja nauttia saavutuksista, tuntuu silti hiukan tyhjältä, kun ei tiedäkään mikä olisi seuraava iso kiintopiste, jota kohti pyrkiä.

Näitä ajatuksia pyöritellessäni ja pohtiessani syntyikin ajatus tämän postauksen aiheeseen; vision board/mood board -tyyppinen aukeama! Kalenteriin jos johonkin tuntui luontevalta lähteä tekemään suunnitelmia tämän tyhjän olon selättämiseksi.

Etsin esiin siis lehtileikejemmani, sekä pari vielä toistaiseksi leikkelemätöntä lehteä, ja aloin hommiin. Ajatuksenani oli valita kuvia, tekstejä, tekstuureja ja värejä, jotka jollain tapaa juuri sillä hetkellä puhuttelisivat. Asioita joita haluaisin vuodelta 2018. Alku oli melkoisen tahmeaa, mutta pian huomasin leikkeleväni sakset viuhuen irti erilaisia sanoja ja kuvia. Olin päättänyt että teen tämän yksisarviskalenterini muistiinpanosivujen ensimmäiselle aukeamalle, johon sitten lähtisin liimailemaan leikeltyjä ja valittuja kuvia. Lisäksi valitsin mukaan muutaman washin, jotka ensimmäisenä kokoelmasta osuivat silmään, ja tarravarastostakin tein jokusia poimintoja. Tekeminen oli vapauttavaa, ja inspiraatio heräsi kummasti tehdessä! Ehkä ei vieläkään ole ihan päivänselvää, mitä konkreettisesti tältä vuodelta lähtisin hakemaan, mutta ainakin nyt on herätelty sisäistä unelmoijaa ja aloitettu prosessi kirjalliseksi tavoitteiden esiintuomiseksi. Visuaalinen tavoitetaulu on jo enemmän kuin hyvä alku siihen!

 

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *