Tilasin kauan sitten Vihkokaupasta pienen Nuunan. En kuitenkaan lukenut mittoja kovin tarkasti ja S-koon Nuunan koko yllätti: Pikkuinenhan oli vain a6-kokoinen! Kokonsa vuoksi muistikirja ei sopinutkaan kaavailtuun käyttötarkoitukseensa ja jäi hyllylle odottamaan uutta tilaisuutta.
Sopiva tilaisuus tuli, kun aloin kaivata kompaktia kalenteria kulkemaan mukanani. Kokeilin, kääntelin ja vääntelin, kunnes yhtäkkiä keksin kääntää Nuunan vaakasuuntaan! Keksintö oli yksinkertainen, mutta minulle mullistava. Etukäteissuunnittelu onnistui, kun päiväsin sivuja etukäteen: Kellonajat vasemmalle, päivämäärä ja to do-listat oikealle. Toisinaan päiviin jäi tyhjää tilaa liiaksikin, mutta se ei minua haitannut.
Joulukuussa otin testiin uuden layoutin ja tiivistin päiviä. Kokeilussa onkin nyt layout,  jossa ylös vasemmalle tulevat kalenteri ja menot, alas vasemmalle ruokapäiväkirja.  Oikea reuna on edelleen pyhitetty to do-listoille ja muistiinpanoille.
Uuteen muistikirjaan siirtyessäni otin käyttöön myös viikon koontisivut, jossa on kootusti habit tracker, kouluajat ja muut viikon tärkeimmät jutut.
-Tiia O.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *