Tämä postaus on toteutettu yhdessä Chic Companyn kanssa, koristelussa käytetyt tuotteet ovat tammikuun Chic it!-boxista (nyt on tilattavissa ystävänpäivä-teemainen boxi, huomaathan että tämä on ns extraboxi, helmikuun boxi tulee erikseen myyntiin). Tämä on toinen kerta, kun postiluukustani kolahtaa Chit it!-laatikko ja voin todeta, että tämän boxin värimaailma sopi minulle äärettömän hyvin. Alunperin ajatuksena oli, että minä toteuttaisin aukeaman Mini Happy Planeriin ja tuben puolella olisi esillä Happy Planner Classic, mutta koska tilanteet muuttuvat niin päädyimme muihin ratkaisuihin. Tänään siis tuunauksessa ihana uutuus, Heidi Swappin pinkki glitter personal-kalenteri. Numerotarrat eivät kuulu tuunaukseen, vaan on laitettu aiemmin jo. Muistiinpanot tein mukana tulleella mustekynällä (kuinka söpönen se muuten on!!! Write your story, rakastan!)

Kun sanon, että laatikko kolahti postiluukustani, itseasiassa hieman huijaan, sillä laatikko jäi jumiin postiluukkuumme (olen varma, että postinjakajamme vihaa minua..). Onneksi olin kotona koska, olin kipeänä ja kävin avaamassa oven, laatikon sain irti ulkopuolelta. Tällä kertaa tuotteet olivat mustassa suojapussissa ja niitä ei tälläkään kertaa ollut vähän! En ollut etukäteen päättänyt minkä aukeaman otan tuunaukseen, mutta tuotteet ja erityisesti niiden värimaailman nähdessäni päätin aloittaa Mannan synttäriviikosta joka on ensi kuussa. Mukana tulleita leimoja en tässä postauksessa käytä, koska mukana ei ollut mustetta. Sakset ja liiman otin käyttööni omista varastoistani (koska muuten en olisi postausta voinut toteuttaa..).

Aloitin (kuten melkein aina muutenkin) washista, sen jälkeen totesin että viikko tarvitsee todella paljon lisätilaa, koska muistettavia asioita on miljoona. Onneksi Omziin oli laittanut mukaan muistilappuja, joista yhden teippasin vasemman sivun yläreunaan washilla kiinni. Siihen listasin nyt alkuun lähinnä ruokiin liittyviä muistettavia. Toisesta kuvasta voi nähdä miten rei`itin paperin niin ettei renkaita tarvitse avata nähdäkseen koko aukeaman kerralla.  Alkuviikolle osuu suursiivous, sillä isovanhemmat tulevat jo torstaina käymään (joka on siis virallinen juhlapäivä), muut vieraat saapuvat sitten viikonloppuna.

Koska yleensä käytän useita erilaisia washeja aukeamillani ja nyt siihen ei ollut mahdollisuutta, niin päädyin leikkamaan pari suikaletta irti mukana tulleesta ihanasta pretty-paperista. Amy Tangerinen tarrat pääsivät myös käyttöön, sillä setissä oli mukana niin celebrating-tarra, kuin aakkosiakin! Uskon, että loppuviikosta lisäilen vielä aiheeseen liittyviä tarroja, mutta tällä pohjalla lähdetään liikkeelle. Ylitin itseni käyttämällä papereita (yleensä aukeamani ovat tarroitettuja ja teipitettyjä) ja tykkään lopputuloksesta itseasiassa tosi paljon. Boxin värimaailma sopii yhteen Swappin valmiin värimaailman kanssa. Iso plussa boxin mukana tulleista klipseistä (niitä ei ole ikinä liikaa ja tykkään näistä enemmän, kuin esim The Planner Societyn, sillä nämä ovat hieman kevyempiä).

ps. muistakaa tsekata 12:00 meidän Youtube-kanava, siellä puolen tähän haasteeseen vastaa meidän tubevetäjä Saara!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *