Olen to-del-la kokematon papereiden kalenterissa käyttäjä. Silti kuviopapereita on päässyt kuin huomaamatta kertymään aikamoinen nippu. Jos toinenkin, kröhöm.. Päätinkin haastaa itseni opettelemaan jotain uutta, ja siis oikeasti opetella käyttämään papereita kalenterissa. Hurjaa! Pläräsin paperivalikoimaani moneen kertaa, kunnes lopulla sain muutaman näteimmän valittua. Sommittelua, yhteen sovittelemista, pohtimista.. ja lopulta mittailua ja leikkelemistä!

Ta-daa, tein sen! Ja oikeastaan näinhän syntyy aika hauska pohja viikolle, totutun washien vetelyn sijasta. Boksit oli kiva leikellä ja sommitella silmää miellyttävästi aukeamalle. Tätähän voisi jopa kokeilla uudestaan! Ja ainakin Mira R:n erilaisia paperin käyttötapoja täytyy päästä kokeilemaan joskus.

Katselin aukeamaa jolla oli päiviä merkitsemässä boksit, ja niiden yllä ja alla soirot mustavalkoisista papereista. Tuntui siltä että jotain aukeama vielä kaipaisi, vaikka vasta pohja olikin. Sitten syttyi lamppu päässä, minähän olin ostanut kivan Carpe Diem-paperin syksyllä Taitopuoti Paperinauhasta! Paperissa on erilaisia kodinhoitoon littyviä kuvia värikkäänä printtinä, enkä sellaiseen tätä(kään..) paperia ollut osannut hyödyntää. MUTTA tähän aukeamaan ja sen teemaanhan sopisi enemmän kuin hyvin skräppipaperista leikatut kuviot koristeiksi. Ja silppusimpa loppusilaukseksi vielä ”ranskalaisiksi viivoiksi” muutamat kolmiotkin sivuille! Tuumasta toimeen, ja tämmöistä syntyi. Mitäs tuumaatte, aika monipuolinen aukeama syntyi pelkillä papereilla, eikö?

♥, Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *