Mitä tarkoitan? Kelataanpa taaksepäin. Aloitin kesällä uudessa työpaikassa, jossa ensimmäisenä päivänä käsiini iskettiin musta Ajaston Wega 2017 kalenteri ja sanottiin, että tässä sinulle työkalenteri. Katsoin kalenteria kauhistuneena, sen etukannessa oli hopealla piirretty pöllö, jonka silmät leiskuivat vihreänä. Täytyy tunnustaa, että pelkään tuota pöllöä.

En ole koskaan aikaisemmin tarvinnut työssäni työkalenteria; Minulla ei ole koskaan ollut mitään työhön liittyvää kirjoitettavaa, ei mitään palaveria mikä olisi pitänyt muistaa tai muuta vastaavaa. Harvoin sitä jaksaa jokaiseen päivään kirjoittaa 8-16. Päivästä toiseen kannoin omaa henkilökohtaista kalenteriani mukanani ja kirjoitin siihen omat henkilökohtaiset asiat. Mikä siis oli tämä tällainen pöllökalenteri, jota nyt pitäisi alkaa käyttämään? Nyt muutama kuukausi myöhemmin huomaan tarvitsevani työkalenteria; Pitää muistaa palaverit, muiden palaverit, tilaukset, deadlinet ja niin edelleen. Työasioiden kirjaaminen omaan kalenteriini ei tunnu kivalta, kuka nyt vapaa-ajalla haluaa muistella työjuttuja? Lisäksi työkalenterin tuunaaminen on sitten jo asia erikseen ja siitä se ajastus sitten lähti…

Näin loppuvuodesta firma tilaa ensi vuoden kalenterit. Joten sainpa käsiini Ajaston vuoden 2018 kalenterikuvaston. Tiesin haluavani uuden työkalenterin, mutta valinta osoittautui aivan liian vaikeaksi. Minulla on jo ihana Positiivareiden Hyvän mielen päivyri 2018 ihanilla pinkin värisillä kansilla, joissa lukee vieläpä nimeni! Luonnollisesti ajattelin ottavani sen hyötykäyttöön. Sitten aloin selailla kuvastoa. Selasin, pohdin, selasin, pohdin…  Tähän meni yllättävän kauan, muutama päivä, kunnes sain päätöksen tehtyä. Haluan kokonaan uuden työkalenterin, koska uusi vuosi, uusi työ, uudet jutut! Niinpä piiiiiitkän pohdinnan valitsin uudeksi työparikseni Ajaston Kompagnon kalenterin. Siinä on viikko yhdellä aukeamalla ja paljon kirjoitustilaa. Lisäksi väri on tietenkin vaaleanpunainen ja kalenterin ympäri kiertää nauha, johon on kirjailtu 2018. Ryhmän puolelta löytyy AJ:n tekemä esittelylivelähetys tästä ihanuudesta!

Kuva: Ajasto

Millainen on sinun ensi vuoden työkalenteri vai kirjaatko myös työasiat omaan kalenteriisi?

Kalenterimaniaa kaikille!

Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *