Tämä on Kalenterimanian ylläpidon haastepostaus, jossa jokainen ylläpidon jäsen esittelee oman käytössään olevan kalenterinsa, sekä kertoo tavastaan koristella kalenteria.

Minun tämän vuoden kalenterini on Tigerista ostettu, kuudella renkaalla oleva muistikirja, jossa on viivalliset sivut. Ihastuin muistikirjan hologrammipintaan välittömästi sen nähtyäni ja päätin tehdä siitä kalenterin. Halusin kuitenkin planneriini valmiit kalenterisivut, ja ne löytyivät Ajastolta. Olin ostanut Ajaston Timex 7-lukuvuosipaketin jo aikaisemmin ja nyt vihdoinkin löysin niille käyttötarkoituksen. Olen tehnyt planneristani esittelypostauksen viime vuoden lopussa ja se löytyy täältä.

Tokihan penaalin täytyy sointua planneriin, joten ostin plannerin kaveriksi kiiltävän hologrammipenaalin. Se on juuri sopivan kokoinen tarvitsemilleni kynille. Minulla on aina matkassa mukana useita erivärisiä kuulakärkikyniä, koska kirjaan jokaisen perheenjäsenen menot omalla värillään kalenteriini. Kuulakärkikyniin olen päätynyt siitä syystä, että mustekynillä ja tusseilla kirjoittaessani onnistun aina sotkemaan kirjoittamani tekstin. Suosikkikuulakärkikynät ovat Stabilon –merkkiset ja niillä on ihanan pehmeä kirjoittaa ja kirjoitusjälki on tarpeeksi ohut minun makuun.

Tapani koristella kalenteria on maltillinen, jotta kirjoitustilaa jäisi mahdollisimman paljon. Mieluiten käytän koristelussa erilaisia washiteippejä ja tarroja. Ihailen Kalenterimanian ryhmässä erityisesti niitä kalenterikuvia, joissa koko aukeama on koristeltu. Aionkin tämän vuoden aikana kokeilla koko kalenteriaukeaman koristelemista kuvilla, tarroilla ja washiteipeillä.


Aikaisemmin saman haastepostauksen on tehnyt Mira R. ja hänen postauksensa pääset lukemaan täältä. Millainen on sinun tämän vuoden kalenteri?

 

-Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *