Kalenteri on saatu yhteistyössä Lelu- ja askartelupuoti PikkuLeppikseltä.

Tsemppikalenteri on Sanna Wikströmin ja Jutta Gustafsbergin suunnittelema Hidasta elämää -kalenteri vuodelle 2018.

Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi ihanan pirteään ulkoasuun ja laadukkaaseen näppituntumaan. Kalenterista saa hyvän otteen ja se on juuri sopivan kokoinen (A5) mukana kuljetettavaksi. Se sopii taatusti pienempäänkin laukkuun.

Ensimmäisillä sivuilla on selkeät käyttöohjeet, joita seuraamalla kalenterista saa kaiken irti. Joka kuukaudelle on oma tehtävä tai pohdinta ja jokaisella viikkoaukeamalla muistutetaan tehtävästä. Esimerkiksi helmikuun teemana on mahdollisuudet.

Tämän kalenterin parhaimpana ja ehkä sulostuttavimpana ominaisuutena ovat jokapäiväiset fiilistelyt tai hymiöt, joita värittämällä pysyy kärryillä omista tuntemuksistaan.

Arvostan kalenterin suuria ja laadukkaita kuvia, joista jokainen tuntuu tarkkaan harkitulta. Jokaisella kuvalla tuntuu olevan jokin syvempi tarkoitus.

Kuten hidasta elämää -teemaan kuuluu, tässä kalenterissa ei ole kellonaikoja. Tämä kalenteri käy pohdintatehtäviensä vuoksi parhaiten (kiitollisuus)päiväkirjaksi tai vaikka hyvinvointikalenteriksi.

Tsemppikalenterin sivut ovat paksut eikä niistä tullut mikään kynä läpi. Sivujen paksuudesta johtuen kirja ei ihan täysin pysy pitämättä auki. Kirjanmerkistä kalenteri saa plussaa.

Kalenteri on itsessään jo hyvin kaunis mutta kyllä tätä koristelemaankin pystyy. Jokaisella viikkoaukeamalla on oma väriteemansa, jota voi käyttää koristelujen inspiraationa.

Kalenteri on yleisilmeeltään pirteä, omintakeinen ja ajatuksia herättävä kokonaisuus.

Rakkaudella Ruut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *