Kaikki lähti siitä, kun näin chunky version Mini Happy Plannerista, ja nyt on kaikki yksissä kansissa. Planner peacea häiritsi vain se, että isoihin kiekkoihin en löytänyt mieleisiäni (osto) kansia. Muutamien tuunailujen jälkeen syntyi muutamat, mutta nekään eivät vastanneet tarpeitani. No sitten sain käsiini rengasrikkoisen Webster’s pagesin ja ajatus lähti itämään… Tässä vinkit kuinka personal kokoinen Webster’s Pages muuttuu renkaiden poiston jälkeen mini Happy Plannerin kansiksi. Planner peace on löytynyt!

Webster’s pagesin personal, josta renkaat poistettu. Tästä olisi voinut tulla Traveler’s Notebook, mutta se ei (ainakaan juuri nyt) ole mun juttu…

Mittasin keskikohdan ja mattoveitsellä halki.. Ja KYLLÄ, otti vähän sydämestä, mutta reipas viilto ja jatkamme..

Vanhasta Ajaston kalenterista kannet uusiokäyttöön, eli leikkasin kaksi Happy Planner minin kannen korkuista ja 5 cm leveää liparetta jotka rei’itin. Lipare ujutetaan kannen väliin, sovitellaan, etsitään oikea paikka ja kuumaliimataan kiinni.

Dadaa

Anu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *