Pitkään piti miettiä, minkä vinkin teille ihanille keksisin, ja lopulta sitten tuli tämä mieleen. Happy Planner minin siirto personal-kokoisiin kansiin.

Monella meistä on vaikka millaisia ihania personal-kokoisia kansia 6-renkaisella  systeemillä. Tai jos sinulla on ihanat Heidi Swappin nelirenkaiset kannet, niin yhtälailla tämä konsti toimii, silloin tietenkin rei’itetään neljä reikää. Sivut sopivat siis monenlaisiin personal-kokoisiin kansiin. Personal-kokohan on korkeudeltaan noin 19 cm (Color crush personal hieman korkeampi) ja leveydeltään noin 14 cm, eri valmistajilla on pientä eroa tässä. Mittaukseen käytin Kikki K:n personal-kokoista kalenteria (medium).

Eli jos minin kannet ärsyttävät, rei’itys on kulahtanut tai esimerkiksi renkaat ovat rikki, tai mikä tahansa syy sinulla onkin haluta muutosta, niin tässäpä vinkki sinulle!

Mitä tarvitaan:

Happy Planner minin sivut

paperileikkuri tai sakset

viivotin ja kynä

yhden reiän rei’itin

personal-kokoiset kannet

(itsellä kuvassa näkyvä Dokibook, mutta ihan mitkä tahansa personal-kokoiset 6-renkaiset käy tai

Heidi Swapp personal se vanhempi jossa on neljä rengasta, uusissahan on kuuden renkaan mekanismi)

Ensin leikataan sivut oikean kokoisiksi (kuva 1).  Happy Planner minin sivut ovat valmiiksi aikalailla sopivan kokoisia, joten päädyin leikkaamaan vain Happy Plannerin oman kiekkorei’ityksen pois. Mutta tässä kohtaa HOX! Jos haluat tehdä rei’ityksen We R Memory Keepersin planner punch rei’ittimellä niin sinun tulee leikata myös sivun pituudesta osa pois koska muuten reiät eivät osu kohdalleen! Silloin kannattaa olla mallina normaali personal-kokoinen plannerin sivu, josta saa mitat. Minä käytin tässä projektissa Fiskarsin yhden reiän pihtirei’itintä, niin ei tarvinnut kaventaa sivuja. Kun olet leikannut sivut, sinulla on oikeankokoisia sivuja valmiina rei’ittämistä varten (kuva 2).

Seuraavaksi otin normaalin personal-kokoisen sivun ja käytin sitä sabluunana reikien paikkoja varten. Merkkasin reiät kynällä ja sitten rei’itin sivut. 🙂 Ja voilà… Happy Plannerin sivut sopivat nätisti personal-kokoisiin kansiin ja hyvin pienellä vaivalla. 🙂 Mukavia tuunailu- ja arkasteluhetkiä 🙂

  • Rakkauvella Eiksu <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *