Moi kaikki!

Monelle saatan olla jo tuttu ryhmästä, mutta kerron teille nyt itseäni kuitenkin vähän lisää. Olen iloinen, helposti uusista asioista innostuva tyyppi, joka rakastaa järjestelmällisyyttä. Ai miksi? No yhtäältä olen luova ja taiteellinen persoona, mistä syystä huoneeni ja työpöytäni ovat välillä yksi iso sekasotku, mutta toisaalta sisälläni asustava perfektionisti ei meinaa kestää sotkua. Siksi kalenteriharrastuksesta varmaan tuli minulle niin rakas. Edes jollakin elämäni osa-alueella olen hyvin organisoitunut, tai niinhän sitä voisi luulla! Todellisuudessa kalenteriharrastus on tuonut kotiini valtavasti lisää askartelutarvikkeita, joille en ole vieläkään oikein keksinyt hyviä säilytyspaikkoja. Kalenterit ja tuunaustarvikkeet majailevat useimmiten sängyllä ja washiteipin paloja löytyy vaatteista, välillä jopa ruoan seasta!

Esittelen myöhemmin täällä blogissa oman kalenterini perusteellisemmin, mutta kerron siitä nyt jo vähän. Käytössäni on tällä hetkellä classic-kokoinen Happy Planner, joka pysyy aina kotona. Se on sen verran painava, että en jaksa sitä kantaa mukanani. Kirjoitin vähän aikaa sitten Kalenterimanian blogiin jäsenpostauksen, jossa kerroin, kuinka ensimmäinen kohtaaminen Happy Planner -kalenterin kanssa ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Toisella kerralla kuitenkin tiesin täsmälleen, mihin olin ryhtymässä. Kaverikseen classic-kokoinen kalenteri on saanut Happy Planner minin, joka mahtuu paremmin laukkuun mukaan. 

Aina ei ole helppoa olla oma itsensä, ja tämä päti minulle myös kalentereiden kohdalla. Ensimmäiset rengaskalenterini olivat Webster’s Pages Color Crush -merkkisiä ja niistä hankin mahdollisimman neutraalit ja huomaamattomat sävyt: ensin vaalean mintun, sitten shamppanjan ja vielä pähkinänruskean. En kuitenkaan kokenut mainitsemiani värejä omikseni ja kaipasin kalenterilta jotain muuta. Keksin, mitä se oli, vasta kun tajusin, että Happy Plannereihin on saatavilla deluxe-kansia. Ja siitä sitten alkoi Happy Planner -rakkauteni. Nämä ihanan pirteät pinkki ja keltainen Happy Planner ovat ne kalenterit, joihin aina palaan uudelleen ja uudelleen, vaikka muitakin on luonani pyörähtänyt.

Kalenteriharrastuksen myötä olen löytänyt elämääni valtavasti uusia ystäviä. <3 Kauempana asuvien kanssa olen ehtinyt jutella vain netissä, toisten kanssa olen päässyt viettämään laatuaikaa muissakin merkeissä. Odotan innolla, että pääsen näkemään teistä monia Kalenterimanian kesämiitissä! 

Nautinnollisia hetkiä kalentereiden parissa! <3

– Sini

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *