Olen ollut viime aikoina kyllästynyt pystymallisiin kalenteriaukeamiin, joten halusin kokeilla toisenlaista viikkonäkymää kalenterissani. Keräsin kasaan tarroja, die cutseja, washiteippejä ja papereita, joilla lähdin tekemään uudenlaista layoutia kalenteriaukeamaani. Viikolle osuva ystävänpäivä toimi lähtökohtana kalenteriaukeaman suunnittelussa.

Ensimmäiseksi irrotin kaksi hempeän sävyistä pinkkiä paperia paperikosta ja leikkasin ne kalenterin sivun kokoisiksi. Liimasin leikatut paperit kalenterisivujen päälle tavallisella paperiliimalla. Olin positiivisesti yllättynyt, että liimapuikosta tuli juuri sopivasti liimaa, eivätkä sivut rypistyneet lainkaan liimatessani niitä. Joskus aikaisemmin, kun olen yrittänyt samaa, lopputulos oli kaikkea muuta kuin kaunis juuri siitä syystä, että liima käpristi paperin rumasti, eikä se oiennut edes painon alla.

Lisäsin kalenterisivujen ylälaitaan washiteippiä ja jaoin molemmat sivut neljään vaakasuoraan osaan. Liimasin die cutsit ja sydämenmuotoiset to do-tarrat paikoilleen. Kirjoituskone die cut valikoitui kalenteriaukeamalle ystävänpäivään juuri siitä syystä, että ystävänpäiväksi tulee kirjoitettua kirjeitä ja kortteja läheisille.

Kirjoitin washiteippiin kuukauden, viikkonumeron sekä päivämäärät, jotka eivat kuvassa kunnolla näy, mutta livenä kyllä ja ihan selvästi.

Kalenteriaukeama on niin hempeän kaunis, että se sopii aivan erityisen hyvin hologrammikalenteriini, johon ihastun koko ajan enemmän ja enemmän.

Oikein ihanaa tulevaa ystävänpäivää juuri Sinulle! <3

2 comments on “Ystävänpäivä kalenterissa”

  1. Moi!
    Silitysraudalla silittämällä saapi ryppyiset sivut nätisti ojennukseen.
    Toimii erinomaisesti myös vesivärin kupruttamille sivuille.
    Tietty älä käytä höyryä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *