Tänä vuonna minulla on ensimmäistä kertaa koskaan käytössä kaksi kalenteria. Kyllähän te tiedätte: siihen on hyvä syy! Kerron kuitenkin vuoden 2018 pääasiallisesta planneristani ja palataan siihen toiseen sitten myöhemmin. Tänään kurkkaamme siis Webster’s Pagesin Color Crushiin! Tämä sisar hento, valkoinen tulee olemaan ensimmäinen personal-kokoinen plannerini. Saa nähdä miten käy, mutta olen aivan innoissani ainakin toistaiseksi! Suuret kiitokset kuuluu jälleen kerran Klemmarikellarille ja Heidin korttipajalle, jotka tukivat minua hurahtamiseni hetkellä ja tarjosivat siihen ratkaisun. Se ratkaisu on tässä!

Etutaskuista löytyy milloin mitäkin! Itse ainakin tykkään vaihdella taskujen sisältöä sen mukaan mikä kuukausi tai muu kausi on menossa. Tällä hetkellä olen hyvinkin rakastunut perusväreihini, jotka tässä kalenterissa ovat kulta, musta ja valkoinen. Ei liene tule yllätyksenä kun kuvia katsoo, eihän? Tässä kuvassa taskusta löytyy pari tarraa, lompakkomainos, pari klemmaria, muutama minikakkupaperi, valokuva huhtikuulta 2017 sekä puinen vuosinumerolaatta. Hyvin mahtuu!

Kaikkiin kuukausivälilehtiin olen liimannut ison asennetarran, koska kyllä jokainen kuukausi täytyy aloittaa oikealla asenteella! Ajattelin, että toki koristelen välilehtiä varmasti vielä lisää, mutta etteivät nyt ihan valkoisiksi jäisi niin pitää lähtötilanteessakin jotain olla. Olen tykännyt!

Tyylilleni uskollisena teema jatkuu! Koristelen paljon tarroilla ja muutama leikekuvakin on tähän aukeamaan mahtunut. Olen ottanut kaikki kuvat aukeamista ennen tekstejä, koska en tykkää peittää nimiä, ajanvarauksia ja sen sellaisia. Pidän planneriani aina myös jonkun asteen päiväkirjana, joten siinä on toinen syy: te ette todella halua lukea kaikkea!

On mustavalkoista, kultaa, bling-blingiä, suoraviivaista….mutta on myös herkkää, pehmeää ja pastellista. On kuitenkin olemassa tietty ongelma, joka tulee eteen planneroijalla joka rakastaa tarrojaan! Löytää jotain ihanaa, tilaussormea kutittaa ja klikkaa menemään. Odottaa kuin tulisilla hiilillä niiden saapumista, avaa kuoren ja ihailee. Ja sitten ei raaski käyttää niitä. Rakastaa niitä niin paljon, että ennemmin säästää ne odottamaan täydellistä hetkeä. Päätin, että nyt on se hetki. Maaliskuun neljäs viikko vuonna 2018 tulee olemaan niin maaginen, että voin tuhlata siihen minun ruususettini – ja yhden minikakkupaperin tehosteeksi. Ja nyt rakastan tätä aukeamaa!

Tältä näyttää minun kalenterini valitut palat nyt, kun kuluvaa vuotta 2018 on takana reilut kahdeksan viikkoa! Aiemmin esittelynsä ovat tehneet Mira, Piia, Milja, Sanna ja Heidi.

-Anna-Johanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *