Minulla on ollut jos jonkinlaista kalenteria, mutta syvimmin olen rakastunut tämänhetkiseen kalenteriini, joka on Happy Planner classic-koossa. Ensinnäkin se on mielestäni sopivan kokoinen koristeluun, sillä siinä on paljon tilaa tarroille, washeille ja kirjoittamiselle. Toiseksi, rakastan kalenterin kiekkosysteemiä ja sitä, miten sivut saa niin kätevästi irti. Kolmanneksi, mielestäni on aivan mahtavaa, miten paljon kalenteriin on saatavilla lisäosia! Käytössäni on tällä hetkellä muun muassa Home planner -lisäosa ja reseptilisäosa. Syksyllä ostin Happy planneriini vielä aivan ihanan pirteät keltaiset deluxe-kannet.

Koristelutyylini riippuu oikeastaan täysin siihen käytettävissä olevasta ajasta. Nyt keväällä koristeluun on ollut aivan minimaalisesti aikaa, kun opiskelut ovat vieneet vapaa-ajastakin leijonanosan. Olen tehnyt niin, että jokaisen kuukauden kohdalle olen tulostanut kalenterin sen kuukauden väriteeman mukaan boksitarroja itse, tämän Kalenterimanian YouTube-videon ohjeen mukaisesti ja hieman muokaten. Boksitarrojen lisäksi olen täyttänyt aukeamat Mambin tarrasettien tarroilla. Suosikkini ovat tällä hetkellä tämä opiskelijaversio ja tämä Mom life -setti.

Tykkään aloittaa teemasta tai teemaväristä. Jos viikolla on jokin tapahtuma tai juhlapyhä (esimerkiksi joulu, halloween, syntymäpäivä tai häät), koristelen koko viikon usein sen teeman ympärille. Aloitan sillä, että kaivan arkistoistani teemaan sopivia tarroja, washiteippejä ja kyniä ja tuijottelen niitä useamman minuutin. Mietin ja suunnittelen, miten tarrat ja teipit sopisivat yhteen. Monesti planneroin sängyllä, johon levitän kaikki välineet levälleen, mutta välillä pääsen touhuamaan myös ruokapöydän ääreen. Herää kysymys, miksen koristele kalenteriani työpöydän ääressä – työpöytäni on hyvin pieni ja pimeä nurkkaus, joten ei siinä kovin mielellään kauaa aikaa vietä.

Jos minulla on paljon aikaa, tykkään tehdä paljon itse. Edellinen kalenterini oli myös Happy Planner classic-koossa, mutta sen viikonpäivänumeroinnista en tykännyt lainkaan. Peitin ne ja kirjoitin päälle omat. Tämä nykyinen on päiväämätön, joten voin helpommin suoraan itse kirjoittaa päivämäärät, kuten haluan. Taisin Inkalta bongata tämän nykyisen numeroimistyylini ja olen käyttänyt sitä nyt koko tämän vuoden kalenterissani.

Syksy on suosikkivuodenaikani ja inspiroidun kauniista ruskan väreistä. Viime syksynä monelta aukeamalta löytyi itsepiirtämiäni lehtiä ja myös stanssattuja lehtiä.

Odotan innolla kesää, jolloin minulla on taas enemmän aikaa kalenterin koristeluun. Seuraavaksi ajattelin hankkia myös Happy Planner Bigin, johon voisi kerätä muistoja (memory keeping) ja tulostaa omia valokuvia koristeeksi.

Ihania kalenterin koristeluhetkiä kaikille! <3

Sini 

Käy kurkkaamassa myös muiden ylläpitäjien kalenterini juuri nyt -postaukset:

Anna-Johanna

Piia

Sanna

Milja 

Suvi

Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *