Moi Mania! Saan tänään lähestyä teitä i h a n a l l a aiheella! Lelu- ja askartelupuoti PikkuLeppikseen on tullut myyntiin ihan uusia docraftsin Noteworthy-plannertuotteita ja olin onnekas, sillä olin yksi kolmesta ylläpitäjästä, jotka saivat tuotteita testiin heti niiden saavuttua. Minun tuotteeni ovat kukkakuvioista Graphic Florals -kuosia plannerista aina kyniin saakka. Maistiaisia näistä tuotteista on jo saatu ensimmäisellä livevideollani ikinä, se löytyy ryhmästä täältä!

Ruusuiseen sarjaan kuuluu muun muassa:

Kaunis ja muhkea, ruusukuvioinen A5-kokoinen Planner-kalenteri. Plannerin kannet ovat kovaa pahvia ja kansia on suojaamassa läpinäkyvä muovi. Plannerin saa pysymään kiinni sitomalla sivussa olevat nauhat kauniille rusetille.

Tämä kaunotar on 12 kuukauden päiväämätön planner, ja joka kuun alussa on Thoughts & ideas -sivu.

Suurin plussa pitkään aikaan: kuukausiaukeama alkaa maanantaista. Kuukausiaukeamalla on myös reilusti tilaa tärkeille päivämäärille, sekä muistiinpanotilaa.

Viikkoaukeama on vaakasuora eli horisontaalinen, ja aukeamalla on erikseen tilaa muistiinpanoille. Päivämäärille on valmiina viivat. Taustalla on sekä vaaleanpunaisia että vaaleapohjaisia lokeroita. Paperi on vahvaa ja paksua – iso plussa!

Jokaisen kuukauden lopussa on muistiinpanosivu ja uuden kuukauden aloittaa tabilla varusteltu kaunis sivu.

Jokaisen kuukauden yhteydessä on myös aukeama, josta löytyy muistiinpanotilaa sekä to do -lista – ja tilaa kirjoittaa todellakin on!

Muistilehtiö on kätevän pitkulainen, ja sopii hyvin esimerkiksi listojen tekemiseen. Sivut ovat valkeita, viivoitettuja ja helppo repäistä irti.

Lyijykynäsetissä on 5 kaunista lyijykynää, joiden päässä on kumi. Ihanan klassista!

Washiteippisetissä on neljä erilaista teippiä; yksi todella leveä, yksi kapea ja kaksi tavallisen levyistä teippiä.

A4-dokumenttitasku on kiiltävää muovia. Siisti ja tyylikäs säilytystapa tärkeille papereille, tarra-arkeille… you name it!

Tarra-arkkeja on kaksi kappaletta samalla kuosilla. Niissä on mattainen, karheahko pinta, eli niihin on todella hyvä kirjoittaa.

Muistilappusetissä on kuusi erilaista mallia; kolmea samankokoista, yksi suuri, yksi pitkulainen to do -lista ja yksi pienempi. Näiden liima on todella vahvaa, eli pelkoa lappujen häviämisestä ei ole!

Isoja binder clipsejä on suljettavassa pussissa kuusi kappaletta eri väreissä ja kuoseissa.

Stationery setissä on mukana tummansini-kukallinen washiteippi, kaksi kukallista lyijykynää, teroitin, kumi, kuusi pientä binder clipsiä, pieni pinkki geelikynä, neljä kukkaklemmaria sekä kymmenen vaaleanpunaista nastaa, jotka päätyivät heti meidän korkkitauluun jöötä pitämään.

Tämä setti on aivan henkeäsalpaava, suurkiitos PikkuLeppikselle tästä yhteistyöstä! Näistä kaunokaisista saatte vielä toisenkin postauksen, jossa pääsette katsomaan miten tuunaan viikkoaukeaman näillä tuotteilla saamaani planneriin. Siihen asti kannattaa pysyä linjoilla Manian ryhmässä, Instagramissa ja Twitterissä.

<3 Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *