Heissan.

Olen hurahtanut bujoiluun aivan täysillä. Viime vuonna bujoni oli Nuuna-muistikirja, joka kuitenkin syrjäytyi Ajaston planner-muistikirjan tieltä, jota aloin täyttää tammikuussa 2018. Itseäni on paljon mietityttänyt erilaisten pistemuistikirjojen sivujen vahvuudet ja se kuinka paljon sitä ” ghoustausta” eli tekstin toiselle puolelle näkymistä esiintyy.

Pistemuistikirjoja on nyt kasaantunut muutamia… Tässä testissä on mukana keltainen Leuchtturm1917 -muistikirja (käytän nimitystä Lettu), pronssinen Ajasto planner-muistikirja, musta Victorias journal- muistikirja (käytän nimitystä Viki) ja ruusu-kultainen Nuuna-muistikirja koossa S.

Kyniä joita testaan on iso määrä:

Löytyy Happy Plannerin yliviivaustusseja, Stabilon yliviivaustusseja, Pilotin pois pyyhittäviä kyniä, Schneiderin kuitukärkistä kynää ja i COLOR-kynää (saman tyyppinen kuin muji-kynä).

Tavallista kuulakärkikynää, Micron 03, Mangakan 08, Mangakan 05, Pilotin Tec-c 0.4 kuitukärkikynää ja Model girlin metallikyniä.

Tradion 07 kaksi samanlaista kynää (roosanauha-kampanjakynä ja perus musta kynä) ja Zebra Mildliner-kyniä eri väreissä.

Sitten testailemaan ja ensimmäisenä testiin pääsee Lettu.

Aikapaljon Lettu ghoustaa läpi jokaisessa kynässä. Kaikkiahan tämä ei häiritse – jossain tilanteissa jopa aika hauska. Seuraavaksi Ajaston planner.

Tässä huomaa, että ghoustausta ei niin paljon ole. Jotkut tietyt kynät enemmän kuin toiset. Sitten Viki. Jossa muuten pisteet ovat isommalla välillä kuin muissa.

Ghostausta ei niin paljon ole kun esim. Letussa. Viimeisenä Nuunan pikku vihko.

Hiukan ghoustausta mutta huomattavasti vähemmän kuin muissa..

Se on tietenkin makuasia mistä kukakin tykkää. Itse käytän tosiaan Ajastoa bujona ja Lettua koulun muistiinpanoissa. Vikiä käytän silloin tällöin muuten vaan listoissa ja Nuunaan olen piirrellyt jumppaohjeita ja kirjoittanut reseptejä ylös.

Tässä näkyy pisteiden tiheys ja sivujen värit. Ylhäällä valkoisin on Nuunan s-koko- siinä pisteet lähellä toisiaan mutta johtunee siitä kun vihko normaalia pienempi- isommassa Nuunassa ei pisteet ole ihan niin tiheään. (En löytänyt A5 kokoista Nuunaani mistään tätä tehdessä). Keskellä Lettu, alhaalla vasemmalla Viki ja oikealla Ajasto.

Mukavaa viikkoa kaikille ja toivotaan että tästä oli hyötyä teille 🙂

Rebecca

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *