Heippa manialaiset ja ihanaa alkanutta viikkoa!

Tämänkertaisessa postauksessa pääsette kuvien muodossa katsomaan miten tuunasin viime viikkoa A5-kokoiseen kalenteriini ja miten hyödynsin tuunauksessa Me and My Big Ideas Classic Weekly Box Punchia. Leikkurin idea on siis leikata Classic Happy plannereiden laatikoihin sopivia paloja. Näistä leikkureista on olemassa myös BIG-koko ja sen leikkaamat osat sopivat BIG-koon Happy planneriin. Oma leikkurini on Klemmarikellarista jonka lisäksi näitä saa mm. Heidin Korttipajalta ja Chic Companylta.

Aloitin edellisenä iltana maalaamalla A4-tarra-arkin Prima Marketingin vesivärien The Basics-setin keltaisella värillä. Tarra-arkit olen ostanut aikoinaan Suomalaisesta kirjakaupasta ja värit Klemmarikellarista. Suosittelen lämpimästi Prima Marketingin vesivärejä, niissä on voimakas pigmentti ja ne levittyvät kauniisti miltei paperille kuin paperille.

Itse leikkaaminen sujui hienosti vaikka tarrapaperi meni kivalle rullalle yön aikana. Leikkuri on tukeva, helppokäyttöinen ja tekee siistiä jälkeä. Minä en (ihan vielä) omista Classic-koon Happy planneria, vaan käytän nyt A5-Dokibookissani Prima Marketingin insertejä. Rikon siis rajoja – boksit käyvät mainiosti myös näihin inserteihin ja horisontaaliseen näkymään!

Aloitin aukeaman tuunaamisen irroittamalla sivut plannerista, jotta niitä on helpompi työstää. Bokseistani tuli todella keltaiset, joten aloitin sommittelemalla boksien paikat aukeamalle. Tästä tuli suorastaan trooppinen viikko, ainakin plannerissa!

Käytin aukeamalle Heidi Swappin Tropical life-setin washeja, Mambin Student-tarravihon ja Paperhousen tarroja sekä Nova Melinalta ostettua flamingokynää.

Koristelin tätä aukeamaa torstaina, joten loppuviikon jutut laitoin esille Flying Tigeristä ostamillani muistilapuilla. Viimeistelen aukeamaa sitten jälkeenpäin – ehkä viimeinen versio on nähtävillä Manian ryhmässä? 😉

Muistakaa aina että vaikka tuote olisi ”tarkoitettu” johonkin tiettyyn, olkaa rohkeita ja rikkokaa rajoja! <3

<3: Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *