Ajasto toimii yhteistyössä Kalenterimanian kanssa ja he lähettivät meille näytille uusia lukuvuosikalentereita. Minun kohdalleni sattui ihana Maker. Kyseessä on siis lukuvuosikalenteri syksystä 2018 kesään 2019. Makerissa on paksut pahvikannet ja se on kooltaan A5. Tarkemmat mitat ovat leveys renkaineen 20cm ja korkeus 22.4cm. Maker on parikierresidottu. Renkaissa on sen verran vielä tilaa että halutessaan siihen voi lisätä sivuja tai kalenterilla on tilaa kasvaa koristeluiden ja tuunausten myötä. Maker on oikein laadukkaan ja jämäkän oloinen kokonaisuus.

Kalenteri on mukavan paksu ja mukana on myös 4 arkkia tarroja, lukujärjestyksiä ja runsaasti muistiinpanotilaa. Kuukausiaukeamat ovat tilavat ja viikkoaukeamat horisontaalisella layoutilla. Tilaa siis tuunata ja kirjoittaa on rutkasti! Makerissa on myös mukavan paksu paperi, jotenka ainakaan minun käyttämäni kynät, Micron 0.2, Mildlinerit ja tietenkin tavallinen mustekynä eivät tule sivuista läpi eli ghostaa. Makerin väri on herkullinen lila ja renkaat ovat ihanan turkoosit. Fontti on tosi kivan ”leikkisän” oloinen ja selkeä. Tilaa Makerissa on tuunaajalle, päiväkirjan kirjoittajalle ja kaikille mahdollisille menoille loistavasti. Pidän myös siitä kuinka viikkoaukeamalla on sekä viivaton että viivallinen kirjoitustila jokaiselle päivälle. Makerin tuunaaminen on vaivattoman helppoa ja mukavaa, tässä minun tuunaukseni heinä- elokuun ensimmäiselle viikolle. Nimipäivät ja pyhäpäivät ovat mukavasti näkyvissä.

Kalenterin alussa on vuosisuunnitelmat loppuvuodelle 2018 ja alkuvuodelle 2019. Välilehdet ovat paksumpaa kartonkia ja joikaisessa on ko. kuukauden numero, eli esimerkiksi elokuun kohdalla 8. Makerista löytyvät myös liputuspäivät, miesten ja naisten nimipäivälistat sekä vuosisuunnitelmat aina vuoteen 2020 asti. Etu- ja takakansissa on taskut joihin voi laitella tärkeitä lappusia ja vaikkapa tarroja.

Vuosisuunnitelmalle on hyvin varattuna tilaa ja viivoitetut lokerot. Kuukausiaukeama on selkeä ja siinä on hyvin muistiinpanotilaa. Maker  on kaikenkaikkiaan oikein toimiva ja tilava kalenteri, jonka kanssa on varmasti luvassa oikein mukavia tuunaus- ja muistiinpanohetkiä!!

Innolla odotan jo elokuuta 🙂 Rakkauvella Eiksu <3

Yhteistyössä Ajasto

Tästä linkistä pääsee Ajaston verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *