Hei Sinä, tunnistatko kenties itsesi seuraavasta kuvauksesta? Olet ajatellut koristella kalenteriasi ja keräät esille koristeluun tarvittavat tarvikkeet, kuten kynät, washit, tarrat ja die cutsit. Kaikki on aloittamista vaille valmista, kunnes…

Täysin yllättäen ja mitään ilmoittamatta sinulle iskee tyhjän paperin syndrooma. Tuijotat tyhjiä kalenterin sivuja, mutta pääsi on täysin tyhjä ideoista. Tuskanhiki nousee otsallesi, etkä tiedä yhtään, miten kalenteriasi koristelisit. Kaikki aikaisemmat suunnitelmat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen.

Älä murehdi! Et ole yksin ongelmasi kanssa. Minulla on ollut sama tilanne ja sen vuoksi ajattelin kirjoittaa sinulle ja kertoa, ettei kalenterin koristelu ole niin vakavaa puuhaa. Kun minulla on vaikeuksia päästä alkuun kalenterin koristelussa, valitsen kauneimmat omistamani tarrat ja washit. Olen huomannut, että niiden avulla on helpompi päästä alkuun kuin jos yrittäisin koristella aukeaman jonkin tietyn teeman mukaisesti. Kaikkein tärkeintä on aloittaa! Yleensä kun olen päässyt alkuun, huomaan, että koristeleminen sujuu kuin itsestään.

Kalenterin koristeluvaiheessa tykkään jättää tyhjää tilaa kirjoituksille. Jatkan kalenterin koristelua vielä myöhemmin lisää, kun olen ensin saanut kirjoitettua kyseisen päivän muistiinpanot valmiiksi.

Koristeluintoa sinulle ja muistathan jakaa kalenterikuvasi Kalenterimanian ryhmässä Facebookissa.

 

– Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *