Kyselin pari viikkoa sitten ryhmän puolella, että mistä aiheesta olisi kiva lukea postaus. Yksi pyynnöistä oli blogimaailmassa hyvinkin tuttu ”mitä laukkuni on syönyt”-postaus, kiitos toiveesta Meriannelle. Tämä ei ole nyt sellainen setti mitä minulla olisi AINA mukanani, mutta sanotaanko että jos lähden minimiittiin tai vaikkapa kahville jonkun kanssa jonka haluan innostaa mukaan, on tämä kokonaisuus laukussani. Ja vaikka tottakia tunnen ja tiedän värimaailmani, niin hitusen kyllä yllätyin tästä pinkki-mustasta kokonaisuudesta kun kuvia muokkasin. Heh.

Okei, lähdetään perusjutuista. Eli itse laukusta, se on H&M:ltä ostettu, sellainen ohohups!-ostos itseasiassa. Tarvitsin ison laukun johon mahtuu koko elämä (ja Erin Condren, koska se ei mahtunut MIHINKÄÄN laukkuuni) jos menen vaikkapa viikonlopuksi Helsinkiin tai menemme mumman luokse yön yli vierailulle. Olimme ensimmäistä kertaa kaupungilla Mannan kanssa ilman rattaita ja ajattelin että kipaistaan nopeasti Henkkiksessä, ihastuin laukkuun mutta se oli kallis minun budjetilleni. Pikaisesti vilkaisin H&M:n appista että kas -50% alekuponki, minäpä käytän tämän. Tällä välin Manna oli ehtinyt bongaamaan jostain pinkin Flamingo-pehmolelun, ruoka-aika läheni ja pinna väheni samaa tahtia, marssimme siis kassalle laukun ja pehmon kanssa. Noh kassalla todettiin että kappas vain, eihän mun miniostospisteet riitä siihen alekuponkiin. Koska olin lapsen kanssa liikkeellä en jaksanut lähteä tuotetta enää vaihtaamaan vaan maksoin pitkän pennin laukusta. Onneksi se on minulla kuitenkin lähestulkoot joka päivä käytössä, joten hinta ei ole jäänyt harmittamaan. Koristeena mulla on Inkalta lahjaksi saatu ihana pompom ja M-kirjain.

Sitten se sisältö. Laukussa on kiinni pikku pussukka jonka sisältä on yleensä seuraava: lompakko (saatu ystävältä, kiitos Marica!), passi koska en omista ajokorttia tai muita henkilöllisyystodistuksia, bussikortti joka taitaa kyllä juuri nyt olla tyhjä, sekalainen kasa huulimeikkejä (käytän melkein aina punaista huulipunaa, kuvassa näkyvä kultainen on Miljalta ja rakastan sen väriä!),Vitalis huulirasva, kuulokkeet (pinkit, kuka yllättyi? Ne on ostettu eräällä stadin reissulla Clas Ohlsonista, olin unohtanut kuulokkeeni kotiin…), aurinkolasit (nämä on mulle välttämättömyys, silmäni vuotavat helposti), Instax Mini josta syytän meidän Millamiitti-porukkaa, Nova Melina Designin penaali jonka sisältä löytyy lajitelma kyniä (mm. Akateemisesta Kirjakaupasta, Suomen Taidetarvikkeesta, Taitopuoti Paperinauhasta ja Suomalaisesta Kirjakaupasta) ja tottakai rakas kalenterini, eli Heidi Swappin personal-kokoinen kaunotar (Chic Companyltä). Pinkki ja glitterinen.

-Mirppu

ps. jos joku ihmettelee, niin ei, en roudaa tarravalikoimaani mukanani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *