Tämän kertaisen haastesarjan ideana on listata teille lempparituoteitamme, niitä siis joita ilman kalenterielämämme olisi hyvin tyhjää. Itse päätin listata seuraavat:

1. Korson Aseman puodin ihanat sakset. Näistä on tullut ihan mun lempparisakse, vaikka toki omistan useammat sakset. Keittiössä pyörii kahdet ja askartelupöydällä varmaan viidet. Korson Aseman puodin sakset kulkevat kuitenkin mukanani penaalissani.

 

2. Se juuri mainittu penaali jonka sain Nova Melina Designin kanssa tehdyssä yhteistyössä. Olen hehkuttanut penaalia niin täällä blogissa, Instagramissanikin, kuin myös ryhmän puolella. Se on täydellisen kokoinen: vetää sisäänsä Tombowt, sakset, liimat sekä lempparikynäni (joita on muuten paljon).

3. Washiteipit ja koristeteipit ylipäätään. En oikeasti ostele washeja paljoakaan, sillä olen jotenkin ronkeli niiden suhteen. Usein myös kauhistelen niiden hintoja. Kun ostan, ostan yleensä settejä koska ne sopivat yleensä värimaailmaltaan toisiinsa, mutta setit sisältävät yleensä myös eri levyisiä washeja.

4. Tarrat, ei tämä lista olisi mitenkään totuudenmukainen jos en mainitsisi tarroja. Koko koristeluni pohjautuu tarroihin. En pidä siitä, että sivua näkyy, se tuo jotenin tyhjän fiiliksen. Sen sijaan täytän auekeamat, kannet ja oikeastaan kaiken mitä voin tarroilla. Olen myös päällystänyt vanhan iPadini kannen tarroilla.

5. Priman Planner Glue. Tätä liputan. En ymmärrä kaksipuolisen teipin suosiota vaan seison tukevasti molemmin jaloin Planner Glueni takana. Omani ostan Paperinauhasta ja Päivi on kiltisti toimittanut minulle toiveideni mukaisesti aina pinkin. Koska mitä elämä olisi ilman pinkkiä liimaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *