Tämänpäiväisen haastepostauksen aiheena on paljastaa omat lempituotteet kalenterien koristeluun liittyen. Tässä siis minun listani.

1.  Ehdoton suosikkini ja ikuinen numero yksi lempituotteideni listalla ovat erilaiset washiteipit. Käytän washiteippejä ylivoimaisesti eniten kalenterin koristelussa, jos verrataan tarroihin, die cutseihin ynnä muihin. En ole vielä oppinut käyttämään kaikkein leveimpiä washiteippejä, mutta normaalilevyisiä sekä erityisesti kapeita washeja tulee sitten käytettyä senkin edestä.

 

2. Ostin hiljattain paikallisesta laukkuliikkeestä luottokorttilompakon. En voinut vastustaa sen kaunista kuosia.

Luottokorttilompakko onkin ollut ostohetkestä lähtien käytössä ja on niin pullea, että menee enää vain vaivoin kiinni. Ihmettelet varmasti, että mitä tekemistä luottokorttilompakolla on kalenterien koristelemisen kanssa. Minäpä kerron…

Luottokorttilompakko on kooltaan juuri täydellinen washisamplejen säilyttämiseen ja lisäksi sitä on helppo kuljettaa mukana. Kaikkiaan luottokorttilompakosta löytyy yhteensä 85 washisamplea. Luottokorttilompakko onkin minun lempituotteeni numero kaksi.

3. Lempituotteiden sijalle kolme kirivät erilaiset kynät. Tunnustan. Olen hankkinut erilaisia kyniä varmasti enemmän kuin ikipäivänä ehdin käyttää. Kirjoitan jokaisen perheenjäsenemme menot erivärisillä kynillä kalenteriin, jotta kalenterista on helppo nopeasti vilkaisemallakin nähdä, mitä kenelläkin on ohjelmassa ja milloin. Eniten tykkään kirjoittaa tavallisilla kuulakärkikynillä, sillä kirjoitustyylini on sellainen, että tusseilla onnistun aina jotenkin sotkemaan tekstiä niin, että lopputuloksenä on epäsiisti kirjoitusjälki.

4. Erilaiset muistilaput pääsevät lempituotteiden listalla sijalle neljä. Muistilapuilla on kiva piristää kalenteriaukeamia ja niillä saa myös kätevästi lisättyä kirjoitustilaa kalenteriaukeamalle, mikäli siitä tulee pulaa. Lisäksi on joitain asioita, joiden en halua olevan suoraan nähtävissä, kun kalenteriaukeaman avaa. Tällaiset kirjoitukset on kätevä piilottaa muistilappujen alle.

5. Lempituotteiden listan viidennen paikan saavat die cutsit. Tykkään niistä todella paljon, mielestäni die cutsien käyttö kalenterissa elävöittää kivasti aukeamaa. Die cutsit ovat myös siitä käteviä, että niitä on helppo kuljettaa mukana ja niillä voi joko koristella kalenterin sivuja tai sitten niitä voi käyttää kirjanmerkkinä.

 

Aikaisemmin lempituotteiden haastepostauksen on tehnyt Mirppu ja se löytyy tästä linkistä.

 

-Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *