Tänään saan etuoikeuden esitellä kanssamaanikoille uuden ihanan tuotesarjan, jota Lelu- ja askartelupuoti Pikkuleppis on saanut myyntiin! Olen yksi kolmesta onnekkaasta Kalenterimanian ylläpitäjästä, jotka saivat tuotteita testiin heti niiden saavuttua. Ei olisi voinut olla minulle sopivampaa sarjaa kuin tämä, sillä laiskiainen on minun kaikkien aikojen toteemieläimeni! Saanko esitellä: It’s a Sloths’s Life- sarja Noteworthyltä.

Sarjaan kuuluu A5-kokoinen planneri kierreselällä. Kansi on vahvaa sinistä pahvia jota päällystää irtonainen muovikansi, jossa on ihana laiskiaiskuviointi. Kannet sulkeutuvat kun solmii plannerin sivussa olevat nauhat rusetille.

Ensimmäisellä sivulla on omien tietojen täyttökohta – jos jostain syystä laiskiaisihanuus sattuisi lyllertämään omille teilleen. Tärkeät päivämäärät on myös hyvin aivan etusivulla – ei pääse vahingossakaan unohtumaan!

Jokainen kuukausi alkaa aukeamalla jossa on vasemmalla viivallinen muistiinpanosivu ja oikealla uuden kuukauden välilehti. Nämä välilehdet ovat muuten aivan poikkeuksellisen herkullisen värisiä!

Kuukausivälilehden kun kääntää niin ensimmäinen kuukauden sivu on otsikolla Thoughts & Ideas. Tähän on helppo kirjoittaa mieleen tulevat asiat, joita hoitaa kuukauden aikana, mutta joilla ei ehkä ole tiettyä päivää milloin ne tulee hoitaa. Hyvin listattu on puoliksi tehty!

Kuukausiaukeama on toimiva! Isohkot ruudut joissa on oikeasti kirjoitustilaa, ovat harvassa, mutta tässä plannerissa ne löytyvät. Samoin kun vapaata muistiinpanotilaa on aukeaman alalaidassa otsikolla Notes ja aukeaman oikealla sivulla otsikolla Important Dates. Erittäin hyvä!

Viikkoaukeamalla on niin ikään tilaa! Päivälokerot ovat vaakasuuntaisia eli horisontaalisia ja kaikilla päivillä on yhtä paljon tilaa! Notes-ruutu löytyy myös viikkoaukeamalta – tämä hyvä! Tässä kohtaa täytyy huomauttaa paperin laadusta, sillä se on erittäin hyvä, paksu ja tukeva. Ei mene ihan helposti kirjoitus läpi ja tuntuu hyvältä selattaessa.

Paketissa mukana tuli myös vaikka mitä kivaa muuta, jolla nauttia laiskiaisteemaisesta planneroinnista! Laiskiaismuistikirja sulkijakuminauhalla on kompaktin kokoinen, viivoitettu ja söpöllä laiskiaiskansikuvalla varustettu. Tarrat, muistilaput ja ihanat washiteipit kruunaavat laiskiaispaketin aivan totaalisesti – en ehkä kestä.

Asiakirjataskut on yllättävän hyvä lisäys tuoteperheeseen! Kyllä minä näissä mieluummin tärkeät paperini säilön kuin mikron vieressä sekaisin! Myös nepparillinen, muovinen tasku on oikein söötti ja suojaa hyvin papereita, jotka kurkkaavat käsilaukusta mukana kannettaessa. Nyt sieltä kurkkaa myös laiskiainen!

Noteworthylla on myös ihania toimistotarvikkeita, jotka sopivan hyvin mukaan värikkääseen laiskiaismenoon! Ihanat värikkäät klemmarit, paperiklipsit laiskiaiskuvilla ja geelikynät ovat kaikki oikein herkullisissa väreissä!

Eivätkö olekin suloisia? Ihanaa, näin paljon laiskiaisia. Mikä on sinun suosikkisi?

Suuri kiitos Lelu- ja askartelupuoti PikkuLeppis yhteistyöstä ja tutustuttamisesta näihin laadukkaisiin ja ah-niin-söötteihin uutuuksiin – en malta odottaa, että pääsen näiden kanssa vauhtiin! Kuvia siitä tulettekin näkemään blogin puolella vielä myöhemmin.

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *