Muutin tammikuussa, ja pitkästä aikaa sain itselleni taas oman työtilan. Hankintalistalle pääsivät työpöytä, laatikosto ja muutama muu säilytyskaluste. Sainkin sitten työpöydän ja laatikoston mummiltani, ja tavarat pääsivät heti laatikoihin!

Tein travelers notebookini yhteen vihkoon suunnitelmia työhuoneesta. Piirsin, listasin hankittavia tavaroita, kirjasin ylös ideoita yms. Hankintalistalla on vieläkin paljon asioita, joita en ole vielä saanut hankittua. Muun muassa Ikean liikutettava korikko, jollainen on Kalenterimanian ryhmässäkin näkynyt. Tämä on ollut jo kauan haaveissa, mutta en ole saanut vieläkään tätä hankittua. Ehkäpä se sieltä tarttuu vielä mukaan joku päivä. Seinään olen suunnitellut hyllyjä, joista osan olenkin jo hankkinut. Näille hyllyille tulevat kalenterini, kasvi piristykseksi, sekä varmaankin leimasimet ja tarrat sisältävät boxit. Näiden säilytykseen olen käyttänyt mm. R-Kioskin postituslaatikkoa ja kalentereiden boxeja. Uusiokäyttöä siis.

Tällä hetkellä kalenterini ovat laatikoston päällä rivissä. Laatikosto toimii myös kuvausalustanani Youtube-videoita kuvatessani. Tätä varten käytössä on tällä hetkellä vähän omalaatuinen viritelmä puhelinta varten: lasten sängynpääty, jonka väleihin olen laittanut kirjoitusalustan. Toimii tilapäisessä käytössä yllättävän hyvin.

Yksi iso plussa työhuoneessani on kaapisto. Sinne olen jemmannut paperilaatikkoni, vähemmän käytettävät askartelutarvikkeet ja muuta sälää.

Kynätelineinä minulla on Tupperwaren kipot. Näiden lisäksi Tokmannilta ostetut pinkit korit, joissa säilytän sekalaista sälää. Washiteipit ovat vielä melko hujanhajan, osa kalenterilaatikossa, osa kuvassakin näkyvissä valkoisissa boxeissa. Lempiwashini vaihtuvat melko tiuhaan, joten pöydällä olevissa laatikoissa on paljonkin vaihtuvuutta. Tällä hetkellä eniten käytössä ovat Klemmarikellarista ostetut MAMBIn ohuet washiteipit.

Tottakai näin kevään lähestyessä työhuone sai keltaiset verhot.

Aivan ihanaa saada itselleen oma tila, ja vielä parempi on että siinä on ovi jonka saa kiinni! Pieni hetki omaa aikaa omassa rauhassa on enemmän kuin tervetullutta silloin tällöin.

-Sanna

Tässä vielä linkki muihin työtiloja käsitteleviin postauksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *