Hellurei mania!

Tänään on minun vuoroni esitellä minun lempituotteideni TOP5 – ja uskokaas vaan, että järjestyksen miettiminen oli vaikeaa (ainakin ykkössijan jälkeen)!

1. 30 arkin tarrakirjat (MAMBI, American Crafts)

Minulla on valehtelematta mennyt sievoinen summa rahaa näihin tarrakirjoihin, mutta paremmasta en tiedä – niissä on monipuolisesti kaikkea ja ne on näppärimpiä tarroja mukana kuljettamiseen, mitä tiedän. Ehdottomimpia suosikkejani ovat Mambin uusi Squad goals sekä American craftsin Maggie Holmes.

2.  Instax mini 9-polaroidkamera

Vaikka en ole vielä saanut aikaiseksi leikekirjaa tällä räpsimistäni kuvista, tiedän että kun inspiraatio iskee saan aikaiseksi hienon kokonaisuuden koko tulevasta kesästä! Jotkin kuvat roikkuvat minulla pienessä taulussa, ja muutama on plannerin välissä kiinni washiteipillä.

3. Turbo Tacky Glue-kynä

Tacky glueta kerran kokeiltuani en ole enää vaihtanut toiseen merkkiin. Liima on näppärässä kynänmuotoisessa pakkauksessa (mutta saatavilla myös isommissa purkeissa!), joten se on maailman helpoin pitää mukana. Liima ei tee kupruja esim. die cutseja liimatessa ja pysyy todella hyvin kiinni.

4. Tim Holtzin pikkusakset

Nämä sakset ovat pienet, näppärät ja ergonomiset. Ne kulkevat mukana helposti ja leikkaaminen sujuu kuin tanssi. Teräsuoja kruunaa kokonaisuuden. 

5. Ikean pakastepussit

Ikean pienet ja suuret pakastepussit ovat suuressa kulutuksessa – mutta eivät suinkaan pakastimessa. Näissä säilön washiteippejä, die cutseja, klemmareita, tarrasettejä, isoimmissa kokonaisia sivupakettejakin. Näitä on näppärä ottaa mukaan esimerkiksi miittiin, koska heti näkee pussin sisällön. Plussaa Ikealle kivoista väreistä ja edullisesta hinnasta!

Onko meillä samoja suosikkeja?

Aikaisemmin suosikkejaan ovat esitelleet Mirppu, Piia, Milja, Laura, Nanna ja AJ!

Rakkaudella, Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *