Tänään tutustutaan minun lempituotteisiini eli tuotteisiin mitä käytän selkeästi eniten planneroidessa. Ensimmäiset olivat aivan selkeitä, mutta kahta viimeistä jouduin hetken pohtimaan. Tältä kuitenkin tällä hetkellä näyttää minun TOP5 – listani:

1.Washi-teipit. Näillä aloitan ihan aina! Vaihtelen eri levyisiä teippejä, eniten käytän peruslevyistä teippiä ja hyvänä kakkosena tulee ohuet teipit. Ohuita teippejä käytän yleensä viimeistelyvaiheessa. Erityisen tykästynyt olen vaihtuvan värisiin teippeihin. Teippejä olenkin haalinut jo kivan kokoelman, sopivaa teippiä pitää olla jokaiseen tilanteeseen 🙂

2.Tarrat tulee heti teippien jälkeen, oikeastaan nämä ovat jaetulla ykkössijalla! Käytän paljon tarroja, toiminnallisia sekä puhtaasti koristeellisia tarroja. Mambin watercolour- ja tiny- lehtiöt ovat eniten tällä hetkellä käytössä, lisäksi muutama suosikkiarkki etsystä.

3.Diecutseja käytän jonkun verran planneroidessa ja nämä nousi myös listalle mukaan. Diecutseilla saa helposti ja nopeasti näyttäviä aukeamia ja jos meinaa jäädä liikaa valkoista tilaa, voi viikon lopussa vielä täydentää diecutseilla aukeamaa.

4.Kynät otin myös listalle mukaan, koska toki niitä tarvitaan joka päivä. Suosikkikyniksi on noussut mujin kynät sekä tombow calligraphy pen. Uutena suosikkina on valkoinen gelly roll- kynä, jolla voi kirjoittaa mustalle paperille myös. Pääsääntöisesti kirjoitan mustalla kynällä, vaikka olen haalinut kyllä monen värisiä kyniä kynäpurkin täytteeksi.


5. Liimakynät ovat listalla siksi, että näillä liimaa niin diecutsit paikoilleen kuin repsottavat teipin reunat kunnolla kiinni! Varsinkin ohuiden teippien reunat repsottavat herkästi, joten niitä on hyvä liimalla paikkailla. ZIG- liimakyniä minulla on kahta paksuutta ja liimaus tällä liimalla on todella hyvä, suosittelen!

Aiemmin TOP 5 – listaansa ovat esitelleet Milja , Piia sekä Mira.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *