Torstain haastepostauksen aiheena on ollut lempituotteet kalenterin koristelussa. Siis ne tuotteet joita ilman instagram kelpoiset viikkoaukeamat eivät syntyisi. Mutta sen pidempiä puheitta pääsette kuulemaan minun TOP5-tuotteet.

1. Tarrat on ehdottomasti se mistä koko viikkoaukeaman koristelu lähtee liikkeelle. Jos yhtään mun viikkoaukeamia on nähnyt niin tietää, että käytän koristelussa lähinnä vain tarroja / weekly kittejä. Viikkoaukeaman koristelu, muiden tarrojen ja washien valinta rakentuu aina käytössä olevan weekly kitin mukaan. Tarrojen suhteen olen ehdottomasti enemmän on aina parempi linjalla ja omistankin niitä ”muutaman”.

2. Washiteipit saavat kunnian päästä toiselle sijalle kalenterinkoristelussa. Käytän teippejä viikko- ja kuukausiaukeamien koristelussa, mutta ne toimivat loistavasti myös kaikessa muussakin askartelussa. Viimeaikoina suosikeiksi ovat päässeet kapeat foilatut teipit, joilla on helppo koristella aukeamaa kuitenkaan viemättä liikaa tilaa. Omistan teippejä enemmän, kun käytän tai raaskin käyttää. Olenkin niin tarrojen, kuin teippien suhteen niiden hamstraaja.

3. Viikkokalenteri tai viikkolehtiö on ehdoton apuri viikkoaukeaman suunnittelussa. Kirjaan lehtiöön joka päivän kohdalle ne asiat jotka haluan merkitä varsinaiselle viikkoaukeamalle ja suunnittelen etukäteen mille päivälle esimerkiksi fullboxit asettelen. Pääsääntöisesti viikko kitissä olevat fullboxit asettelen niille päiville, kun olen ilta- tai yövuorossa. Eli niille päiville, kun ei ole juurikaan muuta ohjelmaa.

4. Pinsetit. Jos yhtään on miiteissä nähnyt mun tapaa koristella niin tässä ei ole mitään ihmeellistä. Pinsettien avulla tarrat saa laskettua helposti ja tarkkaan alas ilman, että ne tarra tarttuu ikävästi sormiin ja tarrapinta sotkeutuu. Pinseteillä tarran uudelleen nostaminen ja paikoilleen siirtäminen onnistuu tarraa tuhoamatta.

5. Wite out, eli yliviivausrolleri on tuote joka on myös lähes viikottaisessa käytössä koristelussa. Jos esimerkiksi haluan peittää viikonpäivät niin etteivät ne kuulla tarran läpi on wite out ehdon tuote tähän. 

Aiemmin TOP5-tuotteet ovat esitelleet Mirppu, Piia, Milja ja Laura.

xoxo, Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *