Aurinkoista maanantaita!

Miitti = ”tapaaminen, kokoontuminen. Tarkoittaa usein verkon välityksellä kommunikoivien tapaamista tosielämässä.”

–  Urbaani sanakirja

Kalenterimanian kesämiittiin on vielä reilu kuukausi aikaa, mutta löydän itseni miettimästä miittiin pakkaamista jo muutamankin kerran viikossa. Olen pakannut muutamiin miitteihin ennenkin, joten pieni aavistus minulla on siitä, mitä kaikkea mukaani haluan.

Ensimmäiseksi soitetaan siis läpi paikalliset kuljetusyhtiöt ja kilpailutetaan heidän kuorma-autojensa kustannukset.

Heeeetkinen…

Jospa Suvi nyt rauhoittuisi ja ottaisi hieman takapakkia. Ensiksi esiin kaivetaan tietenkin reppu ja varalle kestokassi. Mukaan tuleva tavara riippuu todella paljon siitä, mitä kalenteria käyttää. Itselläni on käytössä kolme eri kalenteria: Nunuco sekä Mambin Happy Planner mini ja classic. Eniten koristelen tarroilla ja washiteipeillä, joten aloitan pakkaamisen valitsemalla suosikkitarrakirjani sekä -washini mukaan. Kynistä mukaani otan lähinnä ne, mitä eniten käytän, eli penaali lentää reppuun hyvin nopeasti. Pakkaamiseen miiteissä käyminen tuo kokemusta ja tietotaitoa, jonka myötä yleensä ymmärtää jättää puoli vuotta hyllyssä lojuneet tavarat kotiin. Siis vinkkini lyhyesti on: lähde liikkeelle tuotteista, joita kotonakin käytät eniten.

Jos ja kun tuunaustarvikkeiden valinta on sujunut helposti, ollaan jo puolivälissä pakkaamista. On kuitenki  muutama asia, jotka voivat olla hyödyllisiä sinunkin miittikassissasi!

  • Mahdolliset vaihtarit vaihtopöytään. Riippuen miitistä, paikan päällä voidaan järjestää vaihtopyötä, jolle voit viedä sinulta ylijäävää plannerkamaa ja vaihtaa mieluisaan!
  • Washisampleille esim. muovisia pelikortteja. Miiteissä yleensä nätisti kysymällä saa vieruskavereilta ja miksei muiltakin ottaa itselleen nättejä washisampleja mukaan! <3
  • Vihko tai sivut, joille voit halutessasi kerätä terveisiä ja muistoja kierrättämällä sen muilla miittiin osallistujilla.
  • Kamera (esim. digi-, järjestelmä- tai polaroid-kamera) tai pieni valokuvatulostin. Muista lisäpaperit ja tarvittaessa laitteiden latausjohdot!
  • Reipas, iloinen mieli! Miitit ovat oiva tapa saada uusia ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin ja ainakaan meitä ylläpitolaisia ei tarvitse lainkaan jännittää etukäteen!
  • Miittiin ei välttämättä kannata ottaa mitään liian henkilökohtaista, esimerkiksi päiväkirjaa. Miiteissä olijat haluavat usein ihastella muiden kalentereita, joten jos koet ettet halua jotakin katsottavan tai luettavan, kannattaa se jättää kotiin tai reppuun. <3
  • Jos jotakin unohtuu kotiin – vaikkapa sakset tai liima – ei hätää, joku varmasti lainaa sinulle omiaan!
  • Omat eväät. Tämä on tilannekohtaista, nimittäin jos miitti järjestetään kahvilassa, on syytä etukäteen kysyä eväiden soveliaisuudesta.
  • Puhelin ja sen laturi.
  • Särkylääke ja henkilökohtaiset lääkkeet.

Maniassa miittejä järjestetään ylläpidon voimin mutta myös jäsenet saavat milloin vain kutsua ihmisiä koolle, esimerkiksi kahvilaan tai vaikka luokseen tuunaamaan ja höpöttelemään – ja tämä on myös erittäin toivottua! Kun tapaatte manian porukoissa, muistakaa käyttää kalenterimaniaa sosiaalisen median hashtageissa. Ja js jokin asia askarruttaa, voi aina kääntyä ylläpidon puoleen.

Miiteissä ei ole pakko saada mitään aikaiseksi, voit myös vain nauttia samanhenkisten ihmisten seurasta, inspiroitua, jutella ja tutustua uusiin ihmisiin. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa pakata tavaroita mukaan eikä ketään laiteta paremmuusjärjestykseen materiaalien määrän perusteella. Kunhan tulet paikalle omana itsenäsi, se riittää!

Psst. Kesämiitin jonotuslista löytyy ryhmästä hakusanalla kesämiitti!

Inkan viimekesäisen miitin fiilistelyjä täällä ja Heidi kertoo samaisen miitin valmisteluista täällä!

Nähdäänkö tänä vuonna miitissä? Mä oon jo pakannut!

<3: Suvi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *