Moikka kaikille!

Olen varmasti monelle tuttu, olenhan ollut kalenterimaniassa jo yli 2 vuotta. Melko nopeasti on teidän kanssa mennyt pari vuotta! Mutta nyt kun olen aloittanut manian ylläpidossa, lienee esittäytyminen ajankohtainen.

Täytän heinäkuussa 32 vuotta ja asun pohjoisessa, Haukiputaalla. Perheeseen kuuluu kaksi lasta, Aino 7v ja Veikko 6v sekä aviomies. Opiskelen tällä hetkellä puutarhuriksi Kajaanissa monimuotoisena, eli reissaan sinne kerran viikossa. Olen myös kampaaja sekä kaupan täti, vähän sellainen jokapaikanhöylä. Horoskoopiltani olen rauhaa rakastava rapu, mutta luonteeltani olen pärskähtelevä ja räiskyvä. Sekä melkoisen tempperamenttinen! Yritän olla iloinen sekä positiivinen, ja herkästi olenkin porukan hauskuuttaja. Viihdyn liiankin hyvin kotona, tykkään nukkumisesta ja hyvästä ruoasta.

Harrastan laajasti käsitöitä; piirrän, maalaan, ompelen ja olen kaikinpuolin luova. Huono piirre on miljoonat keskeneräiset hommat, kun innostun ja aloitan uusia hommia ennen kuin vanhat on valmiina. Mutta toisaalta positiivisesti kun ajattelee, niin aina on jotain hommaa mihin tarttua.

Kalentereiden pariin eksyin tosiaan reilu kaksi vuotta sitten, ja siitä asti se on ollut menoa. Minulle on ollut tyypillistä aina, että vaihdan kalenteria kaksi kolme kertaa vuodessa! Aina löytyy joku kivempi.. Kalenterimanian ansiosta olen löytänyt toinen toistaan hienompia kalentereita ja löytänyt ehkä jonkunlaista rauhaa, onkin siis ihan normaalia vaihtaa kalenteria vaikka kymmenen kertaa vuodessa! En olekaan mikään erikoinen kalenterista toiseen hyppelijä. Kuuluisa plannerpeace ei välttämättä olekaan sitä, että löytää rauhan yhden kalenterin kanssa. Vaan sitä, että löytää rauhan sen kanssa, että kalenteri nyt vaan saattaa vaihtua lennosta toiseen tai ettei löydä sitä rauhaa pitkäksi aikaa. Kauan taistelin sitä vastaan, että minulla olisi vain yksi kalenteri. Nyt minulla on päivittäisessä käytössä yksi sekä muissa projekteissa useampi. Työnalla on puutarha-, hyvinvointi- sekä art- plannerit. Vielä kun saisin kelloon muutaman tunnin lisää, niin ehtisin toteuttaa kaikki ideat.

Kalentereista on muodostunut jotain enemmän kuin ajanhallintaväline. Ne on harrastus, elämäntapa ja hetki itselle. Ja mikä tärkeintä, olen tutustunut kalenterimanian kautta niin ihaniin ihmisiin ettei ole tosikaan. Ilman tätä yhdistävää tekijää, en varmastikaan olisi tutustunut suurimpaan osaan. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa myös livenä!

– Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *