Moikka! Täällä kirjottelee 24-vuotias kalenterimaanikko Susanna. Olen ollut Kalenterimanian ryhmässä mukana jo päälle 2 vuotta ja nautin siitä, kun pääsen jakamaan tätä ihanaa harrastusta samantyyppisten ihmisten kanssa <3 Kaksi vuotta sitten kesällä Helsingissä järjestettiin pieni miitti, jossa olin mukana ja tykkäsin todella paljon siitä, että pääsin näkemään muita kalenterimaanikoita ihan livenä. Miitit ovat muuten sen jälkeen jääneet välistä syystä tai toisesta, mutta nyt onnistuin nappaamaan paikan tulevasta kesämiitistä! Nyt ajattelin vähän kertoa, miten olen valmistautunut tulevaan miittiin ja millä fiiliksillä lähden kohti Forssaa.

Kaikki tylsät käytännön jutut on tehty, töistä ei tarvinnu pyytää vapaapäivää koska en ole töissä sunnuntaisin, omat muut aikataulut on tarkistettu ja bussiliput ostin jo viime kuussa 😀

Mutta, mitä ihmettä otan miittiin mukaan?? Päätin, että lähden hieman isomman kassin kanssa Forssaa kohti, koska omistan niin paljon tuunaustarvikkeita, jotka haluan miittiin ottaa mukaan. Enköhän saa tarroilla, washeilla, papereilla ja erilaisilla kynillä laukun aika nopeasti täyteen. Olen laminoinut myös muutamat lahjatägit, joihin voi mahdollisesti pyöräytellä washisampleja. Ihan super kivaa päästä tuunamaan omaa bujoa nii monen samanhenkisen ihmisen ympäröimänä!

Miitistä löytyvää swappipöytää varten otan myös pussillisen tavaraa mukaan. Kävin uutena vuotena muuton yhteydessä tuunaustarvikkeitani läpi ja kaikkea ei tule vain käytettyä niin paljon kun haluaisin. Toivottavasti nämä löytävät miitistä uudet omistajat. Jostain luin vinkkinä sellofaanipussit, joten olen kerännyt erikokoisiin sellofaanipusseihin kaikkea pientä sälää, jotka aion swappipöytään tuoda.

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä – kalenterit. Matkaan lähtee kolme aivan erilaista tuunattavaa. Tällä hetkellä käytössä oleva bujo on tietenkin tärkeimpänä mukana, elokuussa alkava ajaston maker tulee myös kyytiin sekä Priman travelers journal. Olen vähän miettinyt TN väliin vihkoa, johon voisin pyytää muita maanikoita tuunaamaan sivun tai aukeaman, mutta katsotaan toteutuuko se tällaisen ujon ihmisen omistuksessa 😀

Odotan miittiä jo aivan innolla, olen saattanut nähdä siitä jo untakin pari kertaa. Niin ihana päästä tapaamaan ihmisiä, joiden kanssa on ryhmässä jutellut ja vaihtamaan tuunausideoita muiden kanssa. En oikein tiedä, mitä kaikkea odottaa näin isolta miitiltä, mutta tiedän, että päivä tulee olemaan aivan mahtava! 

Nähään kesämiitissä!

-Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *