Moikka!

Täällä kirjoittelee 36-vuotias nainen. Olen innokas kalenteri- ja korttiaskartelija. Molemmat kuuluvat lempiharrastuksiini kaikkien muiden harrastusteni lisäksi. Perheeseeni kuuluu kaksi maatiaiskissaa, mies ja teini-ikäinen tytär.

Viime syksynä löysin kalenterimanian facebookista ja liityin iloiseen ja mukavaan harrasteryhmään mukaan. Kiitos Kalenterimania, että sain tulla kertomaan rakkaasta harrastuksestani. Ryhmään liittyessäni osallistuin myös ihan ensimmäiseen Happy mailiin syyskuussa 2017.

Kalenteriaskartelu harrastukseni alkoi aikoinaan jo ala-asteella ollessani, kun 90-luvulla sain käteeni elämäni ensimmäisen Ajaston teinikalenterin. Aktiivisemmin aloin kalentereita täyttelemään vasta 90-luvun lopulla, jolloin teinikalenteri vaihtui spurttikalenteriin ja myöhemmin isompaan 7päivää pop&rock koulukalenteriin. Käytössäni on ollut myös Demin kalenteri ensimmäisestä ilmestyneestä kalenterista vuoteen 2015 asti.

Viime kesänä aloin pitämään Bujomallista päiväkirjakalenteria ja loppuvuodest löysin itselleni lahjaksi Elämäni vuosi 2018 kalenterin. Lisäksi olen tuunannut JHL-liiton kalenterien kannet vuodesta 2013 asti.

Tällähetkellä minulla on käytössäni seuraavat kalenterit: Elämäni vuosi 2018, Two thousand eightiin kalenteri, JHL-liiton kalenteri, Lidlin pikkukalenteri, Bujo päiväkirja/kalenteri ja Hyvän mielen vuosi tehtäväkirja.

Koristeluissa käytän nykyisin tarroja, washiteippejä ja tulostettuja kuvia ja tarroja  sekä mietelauseita. Käytän myös erilaisia papereita ja liimattavia kuvia sekä välillä myös piirrän kalenteriini.

Hauskaa kesää kaikille

<3:llä Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *