No niin, aika siis minunkin uskaltaa tehdä tänne postaus. Alunperin mulla oli ajatuksena tehdä tämä postaus kesäkuun kuukausihaasteesta, sattuisi se olemaan millainen vaan. Ilokseni Ruut haastoi meidät tuunaamaan kalenterit värikkäiksi ja tässä minun panokseni.

Kalenterina mulla on Heidi Swappin personal-kokoinen planneri. Päätin tehdä viikkoaukeamasta kunnon väripläjäyksen. Ensin mietin, josko olisin koittanut tehdä vesimarmorointikuvioita, mutta totesin sen sotkevan myös seuraavan viikon, joten jätin tämän sikseen. Sen sijaan kaivoin väripaperilehtiön esiin ja aloin leikkelemään siitä paloja ja liimasin niitä sivuille eri muotoihin. Varsinainen sekametelisoppa! Sivut tietenkin käpristyivät Erikeeperin ja paperien vaikutuksesta, mutta laitoin ne hetkeksi painon alle, jotta lopputuunaus olisi helpompaa.

Jatkoin jakamalla päiviä mielestäni kuvioihin sopivilla ohuilla teipeillä. Yleensä mulla on tapana jokaisella viikkoaukeamalla laittaa ensin normileveää teippiä sivujen ulko- ja alareunoihin, mutta nyt laitoin samalla ohuella teipillä reunat, kun jaoin päivätkin. Tämän jälkeen lätkin päivämäärätarrat. Tähän tehtävään päätyi tällä kertaa Tokmannilta ostamani värikkäät paksummat numerotarrat. Samantapaisista tarrapaketeista nappasin myös muutaman lomatarran, koska odotettu kesäloma alkoi viimein, sekä ihanan joutsenen lapsenlapseni ristiäispäivälle. Vielä muutama kesäinen tarra vielä ja lopuksi tekstit, niin aukeama oli valmis.

Kun aukema pääsi paikalleen kalenteriin, lisäsin sivujen väliin kutsukortin 9.6. pidettäviin ristiäisiin. Siellä kaunis kortti pysyy tallessa.

-Heidi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *