Tänään pääsette kurkkaamaan kuinka olen tuunannut Noteworthyn It’s A Sloth’s Life-planneriani ihanilla sarjaan kuuluvilla tuotteilla! Tuotteet testiin minulle lahjoitti Lelu- ja askartelupuoti Pikkuleppis – suuri kiitos ihanista laiskiaisasioista! Tarkemmat tuotteiden esittelyt tein aiheen edellisessä postauksessani, jonka voit lukea täältä.

Ensin mainittakoon, että en ole mikään kuukausiaukeamaihminen. Minun on ollut kaikissa plannereissani yhtäläisen haastavaa keksiä sille käyttöä. Halusin kuitenkin koristella tämän heinäkuun, koska meillä on tiedossa vähän lomareissua ja muuta kivaa, niin oli mukava koristellakin! Osa niistä suunnitelmista on jo sovittuja, mutta osa etsii paikkaansa – nämä kuvissa näkyvät on sovittu jo aikoja sitten siis! Tässäpä kuvaa plannerin kuukausiaukeamasta ennen tuunausta…

…ja ensimmäisten koristelujen ja merkintöjen jälkeen tässä. Toivon kyllä lisääväni sinne vielä paljon muutakin, mutta pohjaksi tämä riittää hyvin!

Viikkotuunailu on ehdottomasti enemmän oma juttuni! Niitä aukeamia on ihana tehdä etukäteen inspiraation iskiessä, mutta myös ihan juuri ennen viikon alkua luonnistuu hyvin. Tosin silloin saa ehkä vähän enemmän sen hetken fiilistä koristelussa tuotua esille kuin että olisi tehnyt kovinkin paljon etukäteen. Tässä tuunailen asteittain käyttäen sarjan eri tuotteita: washiteippejä, tarroja ja muistilappuja. Lähtötilanne näyttää plannerissa siis tältä.

Usein noudatan tiettyä järjestystä miten teen asiat tuunaillessani. Useinkin nimenomaan washiteipit tulevat ensin. Tässä olen korostanut päiviä ihanalla tummansinisellä kukkateipillä ja vähän lähtenyt rönsyilemään toisen kukkateipin kanssa. Tykkään kovasti molemmista teipeistä, ja etenkin tästä nauhamaisesta kukkateipistä sillä siitä saa leikattua kukkia ihan vaikka irrallisiksi jos haluaa. Sitä tulen käyttämään kyllä paljon! Itse laiskiaiswasheja paketissa oli myös, mutta päätin käyttää yhtä washia aina aukeamassa – kunnes pyörsin puheeni! Seuraavaan aukeamaan taas laiskiaisteippiä, lupaan. Nyt viljelen niitä muuten vain joka kulmaan!

Washien jälkeen lisäsin erilaisia muistilappuja ja tarrat. Neliönmalliset muistilaput tulivat tarvikepaketissa, jossa oli kaikkea ihanaa muutakin! Muotoonleikatut laiskiaiset ovat olleet niin ihania, että en ole melkein raaskinut käyttää niitä. Vaikka käytettäviksihän ne ovat tehty ja lisää saa kyllä Pikkuleppiksestä! Tarrat puolestaan ovat ihanan erottuvia kohotarroja, että jos ei jostain syystä ihanat värit pompauta niitä aukeamista niin tuntuma ainakin. Ihania kukkasia ja laiskiaisia!

Tältä näyttää aukeama alkukynäilyjen jälkeen! Valitsin muuten tämän viikon siksi, että tämä on mieheni ensimmäinen lomaviikko ja ajattelimme kyllä ottaa iisisti ja laiskiaistella vaan. En voi kun rakastua tähän sarjaan! Jos sinäkin niin kipin kapin Pikkuleppiksen sivuille tsiigailemaan mitä ostoskoriin eksyykään!

 

Ludwig Laiskiainen & AJ kiittävät lukemisesta ja voivat molemmat lämpimästi suositella It’s A Sloth’s Life-tuotteita! Nämä ja monet muut sarjan tuotteet löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *